Insperation or depression?

Jag tänkte att jag skulle insperieas lite av Kate, till nyår.. Så jag googlade runt lite, dock fick det bara motsatt effekt. Nu är jag deprimerad över hur snygg hon är. Haha. Men jag har maybe en chans. För kolla; Kate var inte så söt när hon var liten heller. haha.
NO. Ne nu måste jag ta peppa upp mig själv. Det är ju NYÅR, det kommer bli askul!  




Sött, sött halsband

Me like!Asos

Frågesport om år 2006

Jag har fått ett uppdrag idag också (igår fick jag klä av granen, tror det var nåt fel på den, för den barrade så mkt så den nästan inte hade några barr kvar). Idag ska jag göra en frågesport till våra gäster ikväll om år 2006.
Det är assvårt. Har inte en aning om vad jag ska fråga, jag kommer inte ihåg vad som har hänt alls! Just nu skriver jag om gorillan
Enzo:) Så fulsöt. Jag kan verkligen inte bestämma mig.. jag tror ändå det bli söt.


Molly Sims

Molly SimsSåå söt kappa! I love.

Bonden får sin fru - bröllopet

Wei. Ikväll får bonden sin fru. Jag är typ asglad därför! Jag kommer antagligen gråta (igen).

Jag saknar OC. Vi fick aldrig box 3 i julklkapp, men vi ska få den. Om den vill komma någon gång. Slut överallt.  

Nu är det färdig planerat för nyår. Ganska oplanerat som vanligt. Men jag tror att det blir kul iaf! Det måste det bli. Mina förväntningar är inte så höga, och det ärdå det brukar bli som roligast!

Over and out

Scarlett Johnsson, min nya favorit

Scarlett JohansonScarlett, min nya favorit. Definitivt! Så snygg.
Jag skulle också vilja passa så bra i rött läppstift. Hade tänkt att köra på det till nyår, så bad jag mamma att prov-måla i veckan. Jag hade väntat mig värsta wow-effekten. Men det blev asfult! Mina tänder såg helt gula ut och jag blev asblek. Big nono, på mig iaf... Shit, det hade verkligen lyft min outfit för imorn, om det hade blivit bra.. Men jag får hitta någon annat snyggt. Blir svårt.

Hoppas, hoppas, hoppas att det blir kul imorn. Annars kommer jag vara deprimerad i ett halvår framöver. Har typ fortfarande inte sörjt klart det förra nyåret, haha.
/Sanna

Vill ha vår

Om värdet har bestämt sig för att det inte ska bli någon snö, kan det väl lika gäran bestämma sig får att det ska bli vår? Eller det kanske det redan håller på att bli? Det var en pojke i tidningen som hade hittat en maskros! I december!
Jag vill ha vårmode och massa nytt. Ljusa kläder och ballerinaskor. Citerar Memme "Gode Gud, låt det alltid vara mordent med ballerinaskor!":) Love it.

Kollade lite på people nyss. Jag är helt såld på Angelina Jolie & Brad Pitts söts söta bebis! Såå söt. Sötaste familjen!
Hittade även bilder på det återförenade kompis-paret Nicole Richie & Paris Hilton. 

Martina, jag vill inte vara MK anymore! Look!:)

Bye /Sanna



 

Tiden bara flyger förbi

Den här dagen har gått såå fort! Helt sjukt. Men det har ändå varit en bra dag. En mysig dag. A & jag har varit till lite nytta också och varit bärhjälp.
Föresten går allt fort! 2007 snart. Det var väl nyss år 2000? Shit.

Nu väntar vi alla på nyår. Vet inte om jag egentligen har några förhoppningar. Det är bra, det är då det brukar bli som bäst. Vi ska iaf till Anton, det känns lite lagom. Shit vad vi är hemma-kära, älskar vårat Sörping (eller inte). Iaf skönt att slippa åka runt!

Jag börjar tröttna på min nyårsklänning, fast jag inte ens har använt den! Jag köpte den nog för tidigt, så har jag gått runt och kollat på den typ varje dag. Men det får duga iaf! Nyår ska ju vara LBD:s kväll/natt. Dock känns det som om ingen ska ha svart, för en gångs skull!


Vårmodet 2007


Shoppat

Idag var vi på stan, igen. Jag hatar rean. Det kryllar med folk och fula saker. Men jag tvingades att gå in på Gina, som hade den lääängsta kön i hela stan, för att byta en julklapp. Och då bland alla fula reakläder hittade jag en assnygg kjol. Dock hann jag inte prova, eftersom jag hade stått en halv timme i kön, och kön till provrummen var minst lika lång. Jag provade kjolen hemma.. Den behöver några justeringar, men kan nog bli fin.
Sen köpte jag ett par H&M jeans med jätte högmidja (eller det jänns iaf som dom är jätte höga). Undrar om jag vågar ha dom.. måste träna hemma först. Och två par örhängen. Laddad för nyår. Det ena paret var jättesöta. Små rosetter:) 
  
Jag är jätte avis på min Matilda. Hon har letat fram massa gamla kläder från hennes farmors garderob. Allt är såå fint! JAg ska med leta i min farmors och mormors garderober! Snartas.

Nyår då! Det komemr bli bra, det måste bli bra! Jag längtar efter ett bra nyår. Martina & jag har planerat in en middag först. Sen blir vi nog lite uppdelade, men jag tror det blir bra. Wei!
Snälla låt det börja snöa!

Spelkväll hos Dolls

Kom precis hem från en mysig spelaspel-kväll hos våran grannar familjen Doll (erkänns gulligt efternamn). Jag och Martina vann, wei!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite. Har börjat på Martina Haags; Underbar och älskad av alla (och jobbet går det också jättebra). Haha, jag bara skrattar när jag läser. Klockren.

Jag var på världens konstigaste humör förut. Min familj trodde nog att jag gick på nåt. Jag typ grät och skrattade om vart annat. Men nu är jag typ normal igen. känns bra:)

God natt /Sanna

Sanna lagade lunch

Wei, jag har lagat lunch nu. Det blev jätte konstigt. Alldeles för lite pasta:)
Det händer inte så mkt här hemma, börjar bli lite uttråkad på att bara vara. Jag vill göra nåt!
                      
                                          
Sitter och kollar på Cameron Diaz och hennes perfekta page frisyr! Me like. Åh, jag har bestlutsångest.

Nu ska vi fika. Lussebullar, känns lite för sent, men det är gott. Jag tror jag ska satsa på lite pepparkakor också (åh smakade pepparkaks-klubba nu i julhelgen, det var jättegott).

Någon har slängt min julklapp!

AHHH! Mina kunsiner slog om paketen, och så slog dom in ett paket jag redan hade fått och nu har någon slängt det. Ett linne som jag fick. Nublev jag deprimerad igen...

Svart & vitt


Love svartvitt. Nicole Richies korta kavaj är klockren. Mischa passar i allt och jag tycker att hon bär upp klänningen bäst! Cameron är snygg som brunett i den svartvita trenden och Ashley satsar på platå, me like!

The Holiday

The Holiday var hur gullig som helst. Jag blev emetionell (äntligen, haha, skulle varit  med!) och grät mig igenom halva filmen! Jude Law var...ah!
Nu har jag kollat på en repris med intrervjun med Persbrant. Usch, jag är nog den ända som inte gillar honom. Blä!

Martina och jag har värsta planen för nyår nu. Eller kanske inte värsta, men ganska bra iaf. Det här kan nog bli bra. Tjejmiddag först:)

Har köpt ett par nya skor idag. Mamma tykte det såg ut som ett par stepp-skor. Haha, jag tyckte iaf dom var fina!

Byebye

Den långa väntan är över

Och så var det slut. Igen. Likadant varje år. Man förbereder sig för en speciell dag i typ 2 månader, sen känns det som den tar slut på en sekund.
Vi har haft en bra jul. Massa människor och paket. Det måste vara något fel på mängden med paket. Mina kusiner fullständigt badade i papper och paket. Man kunde knappt ana att det satt två barn bakom högarna av tatueringsmaskiner, doktorsväskor, kläder, Playstation2 spel, ridspön och Bratz. Helt sjukt.
Vi hade en väldigt poppig tomte med solglasögon och en bommulspad som skägg i år. Maja och Märta uppskattade nog inte det tappra försöket... haha. "Är inte det där Jens pappa?"

Själv är jag mycket nöjd med mina paket i år. Jag har bland annat fått; en träningsväska, en vanlig röd söt väska, en grå klänning, en söt tweedtröja, en ring, örhängen, två smyckesskrin (så blir det när man önskar sig samma sak av fler, men det gjorde inte så mkt. Det ena kom från
Indiska och det andra var inhandlat i någon liten affär i Sthlm). Sen fick jag ansiktsmasker, pengar, prestntkort, tofflor, underkläder, schampoo & blasam, en mjukisdress (byta).

Jag höll på att dö av skratt när Märta, 6 år skulle berätta om Jesus. Hon kunde hela historen och var till en början jätteduktig. Sen sa hon "Sen tror jag att han dog typ i höstas, han blev jätte gammal, typ 44 år... (märkte att alla började skratta)...eller kanske 144 då.." Så himlasöt!

I morgon blir det bio med the family. The Holiday. Det är mysigt med bio när det är vinter.

Allt känns så himla bra just nu. Jag njuter av tillvaron. Det enda som saknas är snö och ett lyckat nyår (är det för mycket begärt? Hm, antagligen, eller vad tror du Vickan, haha). Bye!



Rymdlandning avblåst!

Haha, det har utbrutit hysteri här hemma. Mamma och Rolf följer rymdfärjan., och landningen är avblåst, dom ska åka ett varv till runt jorden. Haha. Jag fick uppdraget att kolla aftonbladet. Så nu måste man vänta till halv tolv eller var det var.. ah. Jag är trött på allt prat om den där rymdraketen:)

Vilken brunett?

Brunetterna

Klar med julklapparna!

Så lättad! Nu väntar jag bara på julen:) Vi håller på att sätta i ljusen i julgranen här hemma. Mysigt! En jätte stor och fin gran, sen så luktar det gott också!
Jag har hittat ett vill-ha-halsband! Ser lite juligt ut också. Dock har jag kommit på alla julklappar som jag önskar mig alldeles försent. Mamma skulle köpa OC box 3 till oss barn idag (hoppas inte Lisa läser det här) men den var slut! Jag gråter! Vad ska jag nu fördriva jullovet med? Ah. Sen hittade jag ett par superfina skor som jag vill, vill, vill ha. Jag får köpa dom till mig själv efter jul.

Love actually ikväll:) Haha.

Dags igen

Äter en banan och väntar på att mamma och Rolf ska bli klara. Har övertalat dom om att vi ska åka in till stan igen. Jag måste hitta en present till Matilda.  
Vi har gjort lite små ärenden i våran egen lilla stad idag, det är så mysigt.
Nu ska vi visst åka, Bye

Vilken blondin?

131691-35

Julklapparna är nästan klara!

Jag trodde faktiskt att det skulle gå sämre, men idag har vi varit effektiva på stan! Nu är jag nästan klar:) Så skönt! Lisa och Matilda blev typ också klara! Nu har jag och LIsa paketverkstad i mitt rum! Det är papper och snören överallt, men jag älskar att slå in paket:) Dock har mammi varit lite dålig på att införskaffa fina papper och snörren, haha. Rosa istället för rött, men det får bli bra.

Julavslutningen idag var bra. Det gick bra att sjunga och allt var som det alltid är på julavslutningar. Det är så otroligt skönt med lov (vissa av oss hade visst redan tagit lov..Patricja, haha, söto). Sen hade vi ett litet julklapps byte i klassen. Jag fick min egen present, en liten gullig rosa ask med minttabletter från
Lagerhaus:) Wei, så söt! Matilda var inte lika nöjd med sin bil-kortlek, eller Patricja med sitt badskum, som skulle likna en anka, eller hur var det, haha! Kaspers julklapp! 

På lördag kommer mina småkusiner (eller så små är dom inte längre..) det blir mysigt! Kommer dock vara slutkörd efter den här julhelgen! Det enda dom önskar sig är små "Bratz-dockor", vad är det för fel på Barbie? Så nu har vi köpt massa konstiga dockor och kläder. Mamma verkade inte heller gilla Bratzen, så hon ville få det att se lite mer dockigt ut och köpte dockskåps möbler, som hon tror att dom vill ha! Gullig!

Usch vad jag är trött efter en heldag på stan. Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll! Bye.
 
 


Fullkors pepparkakor?

Lina tipsar: Fullkornspepparkakor:) 
Måste prova. Måste ju vara lite nyttigare iaf, och då kan man äta fler! Wei, me like.

Klappat & klart!

Eller klapparna är INTE klara, inte på långa vägar faktiskt. Det ska jag ändra på imorn, vi ska invardera stan som alla andra. Det kommer vara så sjuk mkt folk och jag kommer få världens panik! Är man en sista-minuten-shoppare så är man. Får helt enkelt ta konsekvenserna!
Men det är iaf klappat & klart med allt plugg. Allt plugg på flera långa julveckor. Och det ska jag njuta av! Okej, visst blev det sista engelska arbetet sämst, men det är iaf klart.
Imorn är det avslutning i kyrkan. Det är mysigt:) Och vi ska sjunga, igen, haha!

Memme påminde mig nyss om favvon -
Bonde söker fru! Sista avsnitter idag. Haha, och vi gråter varje gång:) Men det är faktikst gulligt. Jätte!
Ikväll har jag Matilda och Lisa planerat in Love Actually. För att komma in i julstämningen. Världens mysigaste film, jag kommer nog gråta till den med!

Vad hände idag föresten? Haha. vilken diss i datasalen! Det måste tas igen:) Bye.

MK goes blond...

131691-37
Hm, måste säga att jag gillar henne mer som brunett! Hon ser typ ut som en gammal tant på dom andra bilderna. Ah!

Deep? Or not

Or not får det bli, igen. Ledsen att göra dig besviken, haha. Du får sluta läsa min ytliga blogg, läsa någon annan mer djup blogg om det är vad du vill ha:)
Dagen har varit bra. Jag och Matilda var nere i källaren och åt julgodis från burkar som det stod rör ej på. Sen drack vi varmchoklad! Mmm. Nu börjar jag bli lite hungrig igen.. haha. FettoSanna kommer tillbaka efter jul. Inte helt otroligt:) 

Borde göra klart mitt sista (om man räknar bort samhällen) arbete. Nu. Men jag orkar inte, som vanligt.

Matilda skriker " Det snöööööööööööööööar!!!"

Bröstförstoring!?

Ännu en har fallit för börst-fällan! Eller? AH.

Mina skor är återfundna!

Ja! Nu är jag glad igen. Dom hade hittat mina skor när dom städade efter festen, så nu ska jag få tillbaka dom imorn. Shit vad jag är slarvig, typiskt mig! Men som med allt brukar det lösa sig.

Jag sitter i skolan och har verkligen inget att ögra, eller egentlgien har jag massa att göra, men jag kommer inte igång. Gah, måste börja, snart, snart.
Sofi Fahrman har gjort det igen. Hur snygg kan man vara i page? Jag är såå avundsjuk.

Ska jag, eller ska jag inte?
Mamma "klipp", Pappa "klipp", Lisa "klipp", Rolf "du kommer se yngre ut" ( Det vill jag inte ju!)
 

Gulliga tjejer på gullig förfest


Nyårsklänningen fixad

Idag åkte jag in till stan. Helt själv i julruschen! Men det är nog då man hittar som mest, tror jag iaf. Nu har jag börjat handla precis som alla andra. Hittade en finfin nyårsklänning till mig själv också. Den är typ silvergrå med en rosett i midjan, blir glad av att tänka på den! Tog det som en lite försenad födelsedagspresent:)
Panik utbröt igår när jag upptäckte att mina nya fina skor är borta! Helt borta! Jag hade dom inte ens en helkväll. Så bytte jag om för att jag fick skoskav, NO! JAg måste ringa till dom som hade festen och höra om dom har sett några skor!

Patricja den sötisen har skickat över alla bilder från förfestn, jag ser ut som ett pucko på dom flesten, men kanske jag kan visa en smygtitt på några:)


Dansa, dansa, dansa

Jag hade kunnat dansa hela natten. Ville aldig att det skulle ta slut! Allt var perfekt, nästan, nästan allt.
Jag älskar mina underbara tjejer. Utan er hade det inte varit något. Alla var så söta och fina igår också. Jag blir på bra humör bara av att tänka på er!
Memme och jag ägde på borden:) Kareoken gick väl kanske inte bäst, men vadå? Haha, jag och Vickan hade asont i hasen båda två när vi skulle hem. Patricja var superfin i sin partyoutfit. Carro och Matilda hade samma klänning fast i olika färg, så gulliga. Stina var guldig och fin. Evve och Maria körde på lockigt hår! Vickan och Sanna gillar fortfarande svart, haha. Memme hade en assöt prickig kjol!

Vickan, min älskling,  hade föresten köpt en present till mig. Volym!! Tack gullunge. Jag gillade föresten våran lååånga tryckare där på slutet. Mysis! 

Nu bakar vi julgodis här hemma, eller jag äter julgodis och alla andra bakar. :)

Bilder från förfesten kommer snart!

LBD, Little Black Dress


Alla mina tjejers favorit. Och en favorit går i repris, som vi vet. Därför är det alltid - alla svart på fest. Idag tror jag dock att färgerna kan skifta i rött och guld med. Lite julfint.
Vi får se hur det blir ikväll, LÄÄÄNGTAR

Jag har köpt ett par skor!

Wei! Gud vad vi är egoistiska. Det är jul om typ en vecka, men Sanna, Anna, Matilda och Patricja tar en ego-runda på stan! Det är bra tjejer, haha! Fina skor blev det iaf till oss och en fin juligröd klänning till Matilda. Du kommer vara supersöt ikväl:D Sen hittae jag en tröja som jag tyckte att mamma skulle köpa till mig i julklapp, hoppas hon går dit och köper den!
Förfest hos Evve blir toppen.
Nu skulle jag behöva lite sömn, men jag orkar inte gå och lägga mig, kommer bara bli tråkig och slö.. vi får se hur det blir med den saken.
Jag har julklapps-PANIK! Måste börja köpa snart, helst imorn. Men vad? Ah!

Skolkatalogen har kommit, jag dör, jag dör, jag dör. Kan man bli sämre på ett kort? NEJ!



Girls only

Imorgon kommer det hänge en skylt på Evves dörr. Girls only. Bara våra vip-girls också. Kommer bli bäst. Våra förfester blir alltid bäst:) Alla verkar så himla laddade för imorn, jag måste också bli det. Ännu mer!
Måste hitta KLÄDER imorn. Jag, Matilda, Anna och Patricja ska ta en liten extra lååång lunch och springa runt inne på stan, det behövs. Jag komemr dock vara tvungen att skjuta upp mina julklapps köp ännu mer, för det kommer jag inte hinne med imorn!
 Shit vilket ego jag är, har inte köpt en ända julklapp, måste ta ett race snart någotn dag! 
 
Because of you, imorn:)

Vulkanism

Nu är det dag för plugg. Jag och Matilda kommer inte igång, men vi vet att vi måste, NU!
Uppdaterar senare. Om inte det här kommer att ta hela natten.
Matilda är deprimerad, måste peppa henne lite. För imorn gäller det, igen. WEI! Girls only står det på Evves dörr imorn kan jag lova:)
Bye

Lucia, 18.30 står det på min hand

Imorn är det lucia, nu är kören samstämd, och det där dax för ett litet lussetåg:) Vi är typ bara 10 st, men det ska nog gå bra. Mysigt är det iaf! JAg måste bara ta bort mitt svarta nagellack, det passar nog inte in!
Ikväll blir det att gå och kolla på Söderköpings Lucia, det brukar vara fint. Och så ska ju favvo Patricjas lillasyster vara lucia, så då blir det extra fint! Det går i släkten det där:)

Nu ska jag snart möta Matilda, skynda








MVG i matte B

Jag är så glad.
Jag måste vara inne i någon sorts bra-period:) Allt bara flyter på (peppar, peppar..). Visst känns vissa saker lite tungt, men det lightar vi upp med allt bra!

Min mår bra lista:
Jag har tre solar i skolan
Jag fick MVG i matte B
Vi sak på julfest på fredag, med alla tjejer
Jag pluggade historia idag
Vi gjorde lite geografi
Jag och Martina pratade i 5 timmar igår, och nu är allt mkt bättre
Jag har min pingla Vickan som är bättre än bäst
Jag har gjort klart svenskan
Jag stod upp för mig själv idag (
Matilda, i bibban) as stolt
Jag älskar min nya mobil
Och jag älsar min nya Dior mascara

Min mår dåligt lista:
Mitt svarta nagellack är borta
Jag är pank
Jag vet inte vad jag ska ha på mig på fredag
Jag ska vara med i skolans luciatåg
Jag skulle vilja vara lite mer som Kate
Eller Kate

Hej då


Hahahaha

Hur orkar man lägga ner tid på sånt gamalt? Men om det är det man vill, så visst en catfight skulle inte vara fel, bli av med lite ilska! haha. kul att se.
Jag har ju mina tjejer bakom mig, det gillar jag!

Nu är det dax för engelska, tror min lärare letar efter oss, men vi sitter gömda i en datasal uppe på tredjevåningen, och dit orkar hon knappast gå, haha, oj vad jag är dum.

Igår hade jag och Martina ett låångt och väldigt givande samtal. Undra hur många timmmar vi pratade. Det blev dock inte så mkt plugg, men det var det värd. Sanna psykolog kom fram. Jag gillar min Märtastjärt.

JAG HJÄRTA ALLA MINA FAVVO TJEJER!

Nobelmiddagen

Åh, jag sitter och kollar på alla fina klänningar och önskar att jag vore prinsessa, men det är jag inte, noo!
Jag kan iaf glädja mig till min nya
übercoola mobil, me like!

Nu är det dax för Nobelmiddagen igen, ska dräömma mig bort lite innan jag ska plugga lite till. Eller kanske det blir sova.

Förfest

FörfestFörra helgen med darlings:) Ida, Martina, jag, Vickan där uppe. Patricja, Anna, Maria och Evve där nere

my birthday

Jag fick en mobil, lalalala:) Sanna är överlycklig. Men mamma hade lite svårt att välja, jag fick en lite för maskulin (enligt min smak), men imorn ska vi åka in och byta! Jag funderar starkt på en Z610  så fin! Gillar både den turkosa och den rosa.
Sen har jag fått massa kläder, en pälsmössa (ah kan det inte bli kallt snart så jag får lite användning för den då?), lee staford - torrschampoo, me like! En super gullig smikväska, och massa massa mer:) Dagen igår blev rikgit bra!

Idag har det varit värre. 8.15, nationella prov i matte B. Okej, jag vet att alla andra läser typ matte H eller Ö eller vad det nu är, men jag måste bara meddela att det här provet var det svårtste jag har gjort! Ah! Patricja var tårögd efter uppgift ett och jag hade panik hela provet.
Men jag hade laddat upp med loka päron (såå god, tröttnar aldrig), dextrosol och vindruvor. Jag måste ha fått en socker attack under provet och sen västa bristen efter, haha, för jag typ blev helt trött på eftermiddagen!

Helgen blir lugn med mysig hoppas jag:) Imorn ska jag vara barnvakt! Mina kompisar tycker att det är jag som behöver ha en barvakt, men nu vill jag bara upplysa alla om att jag är F17:) Ingen mer barnvakt, haha!

Bilder som minnen...

...det var kul med lite bilder som minnen av lördagen, de är de enda som jag kommer kunna accessoera kvällen med i fortsättningen. Haha "nej, inte hon igen".

Läxhögen växer. Jag komemr drunkna mellan alla sidor av matte, svenska, historia, geografi, engelska och tyska! Men det är väl bara att bita ihop antar jag. Uthärda.

Imorgon blir det en liten avvikelse från den vanliga gråa skolan. Bolldag. Innebandy med utklädnad, haha! SP05a, luciatåget, vi kommer vinna för bästa utklädnad. Men när vi väl är där, vet jag att mina tävlingsnerver kommer bubbla igång, och vi kommer också köra för vinst! Wei.

Jag fyller år på torsdag, äntligen, typ ett år efter alla andra, men va fan, det kommer lösa sig med allt annat sen iaf:)

Nu är det dags att återgå till medeltiden, berättelserna om Hávámal... 

Erik, Erik vad hände med snygg-Erik?

Vad är det för fel på svenska folket? Röstade fram Marcus, Erik är såå mkt bättre! Äh, nu är jag deprimerad!
Men jag ska peppa upp mig!
Matilda har gjort det igen, skrivit det bästa blogginlägget:

"Jag vet att jag har ett allvarligt beroende av Desperate Houswives, och har själv börjat jämföra hela mitt liv med serien. Tyvärr finns inte lika mycket spänning i mitt liv, men det hindrar mej inte från att se likheter i mig själv och mina vänner med rollerna. Patricja är som Susan, allmänt gullig, kan säga de mest oväntade sakerna som bara gör det ännu mer charmigt och som desperat letar efter det perfekta förhållandet, men som kanske ändå är för rädd för att satsa. Sanna är som Gabriell, hon vill ha det bästa och gör allt för att få det, men finner inte alltid lyckan i det ändå, och ställer sig ofta frågan vad det är hon egentligen vill ha. Anna, är ganska lik Lynette, en duktigt karriärskvinna som längtar tillbaka till arbetslivet då hon tvingas vara hemma med barnen, en kvinna som vet vad hon vill. Såklart gemför jag mej själv med Bree, den eviga hemmafrun som tror att hennes uppdrag är att ta hand om man och barn, men det gör henne ändå inte riktigt lycklig. De är alla olika individer, men passar bra ihop ändå. De träffas när de som mest behöver varandra, äter middag ibland och ringer och stöttar om det behövs. Annars lever de i sina egna liv, men ändå så tätt in på varandra. Kanske finns det en desperation inom alla, och det är kanske den likheten som är den tydligast."




Fredags mys, me like!

Första december är här, julkalendern började imorse, en julgran var uppställd i entren i skolan, massa värmeljus brann i receptionen, adventsljusstakar i fönsterna, pepparkakor och glögg till matteprovet och skumtomtar i cafeterian! Jul, snart jul, men först en dag som inte får glömas; Sanna fyller år, wei! 

Idag är det Idol final och jag älskar snygg-Erik.  Jag ska heja så mkt att han vinner. Marcus kan åka hem till Norrland igen:)

Matilda sitter just nu och sriver om Desperate, och tilldelar oss (jag, Anna, Patricja och sig själv) en varsin roll. Jag är lite orolig för vad jag kommer bli.. men hon är söt, hon Matilda! Det är vi allihopa och vi kommer bli sötare, för vi missbrukar pepparkakor! (Anna har kollat upp det och det innehåller bara vegitabiliska fetter, haha, så det är fritt fram att äta! Here we go!)  

Jag vill också komma på en serie vi kan hoppa in i. Jag vill vara Rachel i vänner. Matilda får vara Phoebe,  Patricja kan vara Monica och Anna., haha du får vara Ross (eller hans lesbiska flickvän om du vill, haha).

Nu ska vi se på Shakespeare in love på engelskan och jag ska köpa skumtomtar!

Sanna "the puppy"