"jag jobbar irmon"

Förferre!
Min vinflarra börjar lida mot sitt dystra slut, men jag är glad:)

Pecannötkola & Lakrts

Vi har precis varit och ätit glass på Konfekthörnan. Lika gott varje gång. Idag blev det Pecannötkola & lakrits med saltlaktitsströssel. Gott.

Nu har vi religion, och oj vad vi jobbar...Tror inte ens att vi har något arbete att jobba med! Haha.

Jag känner mig nere, kanske beror det på min jävla pollenallergi som framkallar nysningar och tårfyllda ögon, eller så är jag helt enkelt inte på topp. Men jag kommer nog ur deppen rätt snart.

Hej

Och så kommer mitt sedvanliga Palace-sms...

Så plingade det till i min mobil och Palace skickar sitt sedvanliga sms. Varje fredag eller innan varje speciellt tillfälle får jag sms från denna nattklubb som jag inte har besökt mer än 3 gånger! 
Jag förstår jag inte hur de har fått tag i mitt nummer, då jag aldrig har gett ut det... Men det är väl trevligt att få små inbjudningar till olika saker, det händer inte speciellt ofta, haha. 

Kvällen är fortfarande oplanderad för min del. Jag känner mest för att vara med Adolf, men vi får se var kvällen slutar. Jag vill se en eld också, annars planerar jag att göra en egen...:) 
  

image611

Ett plus ett

   +       = En perfekt tisdag!

Nu är jag klar med mitt arbete. Är inte nöjd fullt ut, men det får duga. Kanske kan sitta och putsa lite på det nu under kvällen. Annars hade jag planderat in en lite kvällsprimenix innan kvällens TV (läs Desperate) börjar. 

Vill A möjligtvis komma hit och göra mig sällskap?  

Regn i Venedig

image543

Sol & kladdkaka

Idag har vi mest myst i skolan, suttit i solen, firat mentor Erik och ätit kladdkaka. Dock jag haft väldig pollenallergi. Såg ut som min näsa var gigantisk i morse när jag vaknade, men den var mest fylld med snor. Och på köpet hade jag små mini ögon, sexigt va?

Nu ska jag sätta fart och plugga. Ska verklgien försöka vara klar med arbetet tills ikväll! Skulle vara så skönt att kunna bocka av det i min att-göra-lista!

Sov gott, dröm sött

Har äntligen pluggat färdigt för idag. Nu väntar en tandborstning och sedan sängen! 

Morgondagens uppdrag: Att få Matilda på bättre tankar!
 

Bebis John och Ready på besök

Vi har två urgulliga grannbarn (förutom Fa Do). Klara 3 år (går under namnet Ready hemma hos oss) och hennes lillebror John, 8 månader. Så himla söta.
Idag var dom här. Mysigt. Klara och jag år cashewnötter och lilla John somnade nästan när jag bar honom.

Klara säger en rolig sak som jag bara måste berätta; partights.
Partights är samma sak som leggins eller tights. Hon har bara inte fattat det där med att det heter ett par tights, utan säger istället partights till bara tights.
Så idag när jag kom hem från träningen tyckte hon att jag hade snygga tränings partights :)

Jag vill ha ett litet barn som säger roliga saker så man blir glad balnd alla böcker och arbeten! 

 

Vattenmelon

Jaha, och så sitter jag här igen. Datorn är min bästa vän. Speciellt bloggen. Nu har jag också sällskap av en vimage607attenmelon, mums. I bakgrunden ligger mitt gamla tuggummi (som sagt, jag lever verkligen framför datorn).
 
Träningen var tråkig. Stepdance borde istället heter PORRdans. Det är ett jävla juckande och "höftande", blä. Var tog den vanliga aerobicen och stepen vägen?
Pratade nyss med
Matilda i telefonen, hon verkar ha kommit in i samma depp som jag hade förra veckan, men det ska jag råda bot på imorn, om hon kommer till skolan vill säga, haha.

Skoskav - så stavas vårens epidemi

Jag tror att varenda tjej just nu plågas av skoskav. Jag har själv pressat ner mina vinterfötter i trånga tyg- och ballerinaskor. Det har resulterat i två stora röda bölder/skärsår/skrapsår. Blä. Det inte bara ser äckligt ut, det gör också ont på köpet!

Som tur var köpte jag & A plåster senaste gången vi besökte IKEA. Så nu pryds mina ömma hälar av blåa plåsert med fiskar på. Snyggt.

Jag har precis bakat en kladdkaka. Våran mentor Erik fyller pensionär imorn så vi ska fira honom med fika och blommor!
Resten av dagen ska jag spendera med religionsarbetet som jag aldrig riktigt kommer igång med. Jag hade även tänkt mig hinna med lite träning!
Hej.


Dags för matte

131691-603
Denna bild borde symbolisera mig...
image604
...men den här bilden symboliserar mig bra mycket bätte!
Nu ska jag springa ner och köpa en kopp grönt te till matten

Tidig morgon

Idag hade jag körlektion på morgonen. 7.25. Jag vet inte varför jag alltid bokar in mig på dom tidiga lektionerna...men det gör jag. Dessutom har jag inställd lektion nu på morgonen, så här sitter jag helt själv i en datasal.
Dagens körlektion bestod av hårda inbromsningar och lansvägskörning. Jag skämms för att jag inte kan förstå hur man ränkar ut bromssträckan. Det är ju inte ens svårt, men min lilla hjärna vägrar ta in det bara...blä.
Nästa lektion ska jag iaf få börja köra i Nkpg:)

Nu ska jag börja plugga. Krig i religionens namn. Yes, vad kul!

Pilgrimsmusslor med saffrans- och spenatsås

Vi har precis ätit middag. Det blev en jättegod sås med saffran och spenat till färskpasta och pilgrimsmusslor! Efter maten kommer sötsuget och det finns x antal sockerfällor i det Andersson/Engwallska huset:

Brända mandlar från gårdagens Mogata Marken
Bakelser från Lisas jobb
Wienderbröd från Lisas jobb
♥ Glass

Sitter och funderar över vilken av dessa som skulle göra sig bäst i min mage...tror jag tar en blandning av mandlarna (har redan börjat) och den där bakelsen..

Jag borde verkligen börja med mitt religionsarbete, men jag gör det inte...Har någon annan börjat på det än? Snälla, säg att ni inte har det:)
Veckan kommer nog bli relativt lugn. Det är ju en KORTVECKA! Valborg är fortfarnande oplanerad. Jag känner mest för att leka pensionär; strosa runt i Nkpg, kolla på Majbrasan och hålla handen. Kanske laga mat och se på en bra film...Nu är jag kanske bara föööör tråkig!? Vad tycker du A?

Nu: en dusch.
Sen: parlamentet
Senare: det nya programmet på femman..(något med sanning...)


saturday night


När Robert Gustavsson förvandlas till Björn Gustavsson

image591

Digestivemissbrukare!

Vår lördags kväll var perfekt! Började med att min älskling Adolf bjöd mig på middag på pappa grappa. Jag åt någon slags kyckling med potatis och aioli, mums. Till det drack vi ett Amarone vin
Sen gick vi vidare till Manesa. Mötte upp lite andra folk. Kvällen avslutades på Palace!

Jag skulle ha följt med mamma och Lisa till IKEA, men jag orkade helt enkelt inte...
Nu sitter jag och Adolf i dom nya sofforna och kollar på reprisen av Talang 2008 och missbrukar Digistivekex. Finns det något godare?
image590

Som en dans på trosor

Adolf gästbloggar:

image589

Myrorna, Mogata & en Magnifik Cola Light

Dagen har varit fullspäckad:

Morgon kaffe i solen på Jannes hembageri med mamma
En sväng till Mogata Marken
Sen in till stan
Mamma, Rolf, Adolf och jag kollar på
Myrorna
Mamma fick för sig att köpa en soffgrupp till A (inflyttningspresent, endast 300!!!)
Jag och Adolf har gått på stan
Vi har shoppat lite saker till lägenheten
Vi har druckit Cola Light
Sen har vi mest städat och fixat
Nu ska vi ut och äta på den nya (jag har iaf inte hunnit dit) tapas restaurangen
Sen får vi se...Utgång eller Monopol?

Grattis Tiss!

Idag fyller söta, söta Patricja år. Hon är ett viktigt blad i den omtalade klövern:)
131691-583
Här är jag och P på S-bahn i Tyskland. Det var kul...väldigt kul:)

Brottningsmatchen

Ibland blir jag irriterad på a. Ibland blir jag irriterad, men ändå inte på A. Just den känslan som uppstår mellan irritation och inte irritation brukar resultera i en brottnings/slagsmål/riv/bit match.
Just nu kommer jag från en sådan match.
Mina händervärker, mina ben gör ont, mitt ansikte pulserar av As skäggväxt. Men det är det värt, för jag VANN!
Nooo, nu ropar han, snart kommer han. Måste förbereda mig på fight.

Valborg?!

Just det, nu kom jag på vad jag skulle blogga om. Har leddat upp med ett valborgsinlägg ett tag nu och här kommer det:)

Vad gör man på
Valborg? Det finns som alltid här också olika grupper av människor (är ganska haj på det efter att ha läst socialpsykologi på psykologilektionerna), haha. Här kommer en generalisering av valborgsfirandet i Söderköping...

Barnen - Barn tycker om Valborg. Det är då man får sälja lotter och tända brasan (om man är med i fotbollslagen). När man var barn fick man 20 kronor att spendera på lotter under kvällenslopp och man sprang som en tok mellan alla stånd, men jag vann aldrig (Lisa vann jämnt...)

Mellanbarnen - Mellanbarnen anser sog lite för coola för att springa runt, dom "hänger" mest. Det tycker dom känns bättre. De cirkulerar ofta i stora gäng och avslutar gärna med en glass på Smultronstället. Sen har de ofta en tid att passa och man får inte överstiga den.

Fjortisarna - Fjortisarna är en speciell liten grupp. Dessa får vara ute längre och dessa befinner sig på Ramunderberget. Där blir dom fulla, spyr och däckar.

Vuxna - Parmiddagar som man helst skulle slippa, men går på ändå för att man MÅSTE göra något på valborg, eller inget alls. Om de inte har barn förstås. Då måste de kolla på elden och handla barnens lotter ochg se till att de inte ramlar i ån.

Så, vad jag har att välja på till Valborg?
En fjortisfylla eller en stel och påtvingad parmiddag...Inget känns värst lockande! Eller en parmiddag kanake, men jag hoppar nog slussen och beget, haha.

Rädda Poppe, död eller levande!

När jag var liten hade jag en kanin. Han hette Poppe.
Igår stod jag, mamma och Adolf i köket och kollar ut på familjen Dolls kanin, Pelle.

Mamma: Jag tycker synd om Pelle, det är tur att dom ska göra sig av med den!

Jag: Va? Ska dom? Ska dom ge bort honom?

Mamma: Ne, det tror jag inte, jag antar att dom ska döda honom, det är väl det man gör med kaniner?! Fast det säger dom väl antagligen inte till barnen...

Jag: Men min kanin dödade vi ju inte, den gav vi ju bort

Mamma: Ne, honomn sköt vi

Jag:
VA??? Sköt ni Poppe?

Mamma:
Ja, eller inte direkt vi, våran granne Åke gjorde det.

Jag som har levt med tanken att mitt lilla barndomshusdjur fortfarande levde...Stackars mig.

Nu ska jag hjälpa mamma göra en
avokadodressing, det blir grillat ikväll! Mums.
image588
Detta inlägg tillängnar jag min kanin Poppe. Fast han var brun

Jag vill:


Vara fjortis med Martina,
Spela minigolf med Lisa,
Hitta en hemlösfågelunge.
Sitta på en bänk med sol och skratta med Lisa.
Sitta på S-bahn i Tyskland med Patricja.
Vara full i en taxi med Vickan.
Vara i Fyllingarum fjortiafest med Anna & Vickan.
Göra fjortishopp i soffan med partyoutfit med Tinis.
Få en finne klämd en sommardag på en båt med Adolf.

Solen

Solen ska ge energi, jag får bara röda kinder. Men jag antar att det inte är så dumt det heller. Eller jag skulle väl föredra bruna, men hellre röd än vit.
Intressent resonemang Sanna...inte.

Känns som alla energi plötsligt har blåst ur mig. Typ som ett cykeldäck som sprängs av en väldigt vass glasbit. Antar att jag överdriver igen.

I helgen kommer min kusse och morbror. Det ska bli mysigt! Annars känns det mesta rätt oplanerat. Jag funderar på att låsa in mig i mitt rum i källaren. Sitta där, äta onyttigmat (det sista jag behöver just nu) och se på gamla Desperate avsnitt.

BLÄ för allt idag...
image576
Undra hur länge man uppskattar att vara inlåst...Detta är jag i mitt källarrum om 2 år.

Jag borde inte sitta här, jag borde inte sitta här...

Jag försöker intala mig ovannämnda ord. det funkar inte. Så jag har gett upp.
Jag fick en bra (eller var den dålig?) erfarenhet från dagens prov som jag inte hade pluggat värst mycket till: Det gick relativt bra i alla fall.
Så nu tror jag inte att jag behöver plugga längre. Bra va?

Hej Vick!

Jag hade ett mycket intressant samtal med min vännina V i förrgår. Vi hade inte pratat med varandra på ett bra tag, men ändå så hade vi full koll på varandra. Varför undrar ni kanske? Svaret stavas BLOGG.
Så nu ska jag skriva ett brev till V. Detta är vår nya väg till kommunikation!

God morgon sötnos!
Vad gör du? Jag sitter på en bajstråkig svenska lektion. Vi har precis gått igenom hur man gör ett argumenterande tal... Jag är avundsjuk på dig som ska åka till Danmark och dricka öl på uteserveringar (jag har nämligen börjat tycka om öl! Det är ett bra kompliment till mitt rödvin.).
Mest är jag avundsjuk för att du slipper bort från fängelset (skolan!) Jag är så trött på skolan. Nu måste jag göra lite nytta (kanske på facebook...). Ring mig när du kommer hem!
Puss
image575

Söndagen i bilder


♥ Först är det jag som inviger min nya kavaj.
♥ Sen är det min klocka
♥ Favvo Matilda äter efterrätt på Annas middag
♥ Favvo Anna & favvo Patricja äter också efterrätt
Söta P bakom gott kaffe!

Klassisk balett eller modern jazz???

Klassisk balett, modern balett, jazzdans, fridans, modern jazzdans....
Jag är sååå trött på skolan. Jag bara orkar inte! Imorgon har jag prov på alla ovanstående saker. Jag har två supertjocka häften jag ska läsa och jag orkar inte.
Jag vill så lite att jag inte längre förstår. BLÄ!

image574


Vill någon stilg ung man röva bort mig? Typ en man som verkar ha glömt mig idag? Typ en man som inte har svarat på mitt sms...:)
 


"Han älskar att slåss"

Vi står och planerar vilken gäst vi ska bjuda hit till Samhäll C "perspektiv utifrån".

Matilda: Ja vet, vi bjuder hit honom, han ÄLSKAR att slåss!

Haha, jag under hur det här kommer sluta...

Idag är det tacos i skolan! Mums! Och solen skiner. Och det är halv studiedag. Och det är strålande sol. Och om jag känner mina tjejer (ANNA) rätt kommer lunchen spenderas på skolans utematsal. Fadt det är skönt.

Just det, vi har fortfarande inte invigt Konfekthörnan! Det är typ en sörpingsbos plikt. Dom har en ny smak; jordgubbssorbet!


Dans som träningsform, Geografi B eller Matte C

Hm,  det är alltså de tre ovanstående ämnena som jag kan välja bland nu när jag MÅSTE ta tag i mitt pluggande.

Dans som träningsform: Danshistoria med texter från 900-talet...
Geografi B:Istiden
Matte C: Nationellaprov-plugg

Jag förstår inte varför jag inte känner mig lockad av något av ovanstående...Jag har iaf planerat in en paus för stepdance och core, jag bara måste pallra  mig iväg till det där nedrans gymmet!



Daim vs. Lakritspuck

Sol, värme, slutet av april, fulla uteserveringar etc. Gårdagen lämpade sig utmärkt för mission: ice cream. Jag & A begav oss ut i glassvärlden. Det slutade med en Daim till A och en Lakrispuck till mig.
Vilken var godast? Vad blev betygen? Här kommer resultatet:

Daim
♥ En favorit sen barnsben
♥ Ett säkert kort
♥ God choklad
♥ Lite tråkig när man ätit upp skalet (Magnum har tex. godare vaniljglass)
♥ Ser ganska fin ut

Lakritspuck
♥ Aningen mer uppfriskande än Daim
♥ Väldigt gott skal
Lagom stor
♥ Men ack såååå tråkig när skalet var borta


Vinnaren blir: Daim!!!


Oj, vad bra det gick!

Och oj, vad bra det gick! Lektionen är slut, jag har fortfarande inte börjat. Bajs.

Morgonpigg

Jag är otroligt pigg idag. Tror att det beror på det våriga vädret! Underbart. Jag kom precis till skolan, hade körlektion imorse, känns som jag äntligen börjar göra framsteg:)

Annas födelsedagsmiddag igår var supermysig! Vi fick en jättegod trerättersmiddag med  hemgjord kesellaglass till efterrätt, mums! Vi kollade även på kanal 5:s nya stprsatsning; sanningens ögonblick. Hur vill man ens utsätta sig? Ändå var det en ganska lagom söndagsunderhållning...
(Bilder från kvällen kommer...)

Nu måste jag sätta igång med pluggandet! Bosnien - krig i religionens namn! Yes, vad jag lääääääängtar...

image562
Sitter och suktar efter apelsinen jag packade ner i väskan imorse...

Desperate!

Jag har lånat första säsongen av Desperate av Matilda. Det ska bli så kul att se allt ifrån början, när det går på TV missar man ju alltid ett avsnitt här och där. Dock kunde Adolfs data inte läsa DVD skivor, så jag får vänta ytterligare...

Gårdagskvällen var lyckad:
♥ A & jag gjorde pannkakor på frihand (vi har inga dl mått). Dom serverade vi med glass, hallonsylt, socker och honung, mums!
♥ Sen kom Martina & Robbe för Monopolspel, kul! Dock blev jag bankrutt ett bra tag innan alla andra och somanade...
image561
På väg att köpa mjölk

2000 ajaxspray efter...

...och så var jag klar!

Min familj skulle troligen beskriva mig som:
slarvig, barnet med kaos-rummet, barnet med dom stooorrra klädhögarna, alltid sist ut, lat, oordentlig etc...

Adolf skulle antagligen beskriva mig som: städfanatisk, manisk , galen, hyperaktiv, stressande etc...

Är det inte konstigt att man beter sig så olika beroende på vem man är med? Jag måste ju liksom vara den duktiga när jag är med Adde, för annars skulle vi verklgien leva i en knakrarkvart bland pizzakartonger, ölflaskor och fimpar...

Så idag har jag (mamma & pappa kolla nu!!!!):
♥ Diskat gamal disk. Alltås disk som inte jag har orsakat!
♥ Dammsugit hela lägenheten
♥ Dammat alla ytor
♥ Möblerat om
♥ Tvingat Adolf att rensa papper
♥ Slängt, sorterat soppor (maaaasssssaaa soppor)

Nu ser mina fingrar ut som russin, jag osar rengöringsmedel med citron och mina byxor är luddiga.

PS. Jag har (efter att ha läst Marklund & Snickares
bok Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra) en feministiskinställning. Därmed har jag inte städat pga mitt kön.
image560


Min första bloggning från Adolf

Idag har jag redan hunnit med en hel del:
♥ Jag vaknade tidigt och var fylld med energi så det blev en morgonpromenad!
♥ Sedan dusch & packa
♥ Till Adolf
♥ Vi har gjort stan. Jag köpte en jacka (äntligen, jag har såå svårt att hitta jackor som jag gillar. Det blev en grå, kortare modell utan krage) och en svart vanlig kjol (nu blir Lisa glad). Sen köpte jag en inflyttningspresent till min älskling; det blev den "skoltavla" från Granit.
♥ Slutligen blev det en lunch på Paus

Kvällen är ännu oplanerad, vill dock väldigt gärna spela Monopol! Är någon på? Välkommen att höra av er:) Vi har redan provat att spela det på två och då vann jag STORT!!!!
Annars funderar vi på att gå på teater ikväll!


Adde, hans älsklings doftljus och hans älsklings spel.

En hetsig fredag

Jag vill att fredagar ska vara lugna, typ som en uppvärmning inför helgen, men så är det inte för oss denna termin! Jag och Anna måste alltid kasta i oss maten för att hinnna till vår dans och sen har vi ett fullspeckat schema ända fram till halv 4 (!).

Ändå har denna fredag varit kanon (än så längre, peppar, peppar...):
♥ Min sockersöta och världens bästa lillasyster Lisa fyller år!
♥ Vi har startat en superrolig koreografi på dansen (till Madonna & Justin!!!)
♥ Vi är den sista klassen kvar på hela skolan och får tömma kafiterian gratis varje fredag! Idag bjöds det på bullar, mackor, sockerkaka, kaffe och fruktsallad.

Nu måste jag byta om; släktkalas väntar.

 
Såhär såg jag ut idag:
Klänning - second hand
Strumpisar - H&M
Vita tygskor - Åhlens
Väska - från Vickan & Memme, Converse

Ha en bra kväll!

ÄNTLIGEN!

Nu har jag och världens snällaste Matilda suttit en hel eftermiddig och kväll med min blogg. Men det var det väl värt? Tycker i alla fall jag:) Vi har lyckats hålla energin uppe med pappas godisbomb (massa Toffifiee) han hade med sig hem från Lettland.

Imorgon fyller systeryster år, det ska firas!
image551image552
Mammas supergoda sallad (sockerärtor, körsbärstomater, paprika, grillad kyckling, feta, hemgjord pesto, pasta) som vi åt i måndags. Snacka om vårmat! (Lisa som sticker fram huvudet)


Nostalgisk lunch om barnprogram

Idag hade vi en minst sagt nostalgisk lunch om barnprogram från den gamla goda tiden (när vi var små alltså!). Alltifrån Trasdockorna till Bröderna Lejonhjärta, Salve och Bilen Brum diskuterades. Och oj vad bra allt var!

Jag minns en kväll när jag, Matilda och Lisa fick välja mellan att gå på disko eller se på disneydags och vi inte kunde bestämma oss. Slutligen blev det halva discot och halva disneydags:) Men det var ju något speciellt över dom där fredagskvällarna med godis och popcorn framför Piff & Puff!

Jag är ganska nöjd med dagen; lämnat in mitt reportage (vet inte rikgit hur det gick...), fått tillbaka mitt NaB prov som gick jättebra. Vi har även lyssnat på en man ifrån Gambia på Samhäll C.
Han berättade om många intressanta saker, exempelvis månggifte. Han själv hade bara en fru, än så länge...Hans pappa hade dock haft 3.

- Han spenderade måndag och tisdag med den första, sen onsdag och torsdag med den andra och slutligen fredag och lördag med den tredje. Han hade tur som bara hade tre fruar så han fick vila på söndagen, HAHA!

I alla fall påminde hans berättelser om den serie som startade på SVT1 igår (ja, jag hoppade till och med över Sex and the city...). Den heter Big love. Jättebra! Dessutom spelar underbara Chloë Sevigny en av huvudrollerna!

PS. min blogg är under renovering...

Sushinight

Mmm, jag har längtat efter sushi hela veckan och idag ska A köpa med det hem till mig och Lisa. Love! Gårdagen gick bra; intervjun tror jag gick bra, presentinköp, lite vårinköp till mig själv, inbjudningskorten till min student, som jag förövrigt ska göra klart idag.
När jag kom hem till A hade han städat (!), det kallar jag kärlek. Sen gjorde vi pasta med lax. Blev inte lika god som vi hade tänkt oss. Kan bero på att vi inte är de stjärnkokarna vi utger oss vara...:)
Kvällen avslutades med underbara Desperate.  

Vad ska jag göra restan av veckan då?
♥ Lämna in mitt resereportage
♥ Se på SATC ikväll!
♥ Fira systeryster som fyller år på fredag
♥ Fira Anna på söndag
♥ Leka med A? 

image549

 

Tisdag

Jaha, då var det tisdag. Tror att jag tar efter Märta och säger tråkdag idag.
Även fast det är lite vår i luften känns dagen vanlig och tråkig, men det blir nog bättre. För idag ska jag och mammi gå på stan. Vi ska leta efter inbjudningskort till min studentmottagning!
Sen ska jag sova i knarkarkvarten (som pappa kallar det), haha. Men jag gillar knarkarkvarten.


Anställningsintervju

Imorgon ska jag på anställningsintervju. Det är alltid lite speciellt med anställningsintervjuer. Typ som en reklamfilm för sig själv. Jag känner mig inte riktigt bekväm i berätta-dina-positiva-och-negativa-egenskaper-nu-på-rak-arm-samtalet...Jag behöver lite betänketid!
Men det ska nog gå bra!

Annat som ska göras i veckan som kommer:
♥ Köpa present till Lisa som fyller år på fredag
♥ Köpa, göra och skicka ut inbjudningskort till min studentmottagning
Anställningsintervju (om någon har råkat missa det)
♥ Jag & Adde ska vara barnvakter åt Lisa på onsdag. Vi ska äta sushi.
Plugga matte C, Svenska C och Religion B
♥ Leta efter en vårig vårjacka. Är det någon som har något tips? Tell me
♥ Växla tillbaka pengar

Nu är det sängen som gäller för min del. Och så vill jag bara ge ett svar till en anonym läsare (jag har verklgien inte den blekaste aning vem det kan vara):
- Jag hatar uppblåsbara sängar med en blandad lukt av tält och sova-över-party-med-luftmadrass. Men bara för att du är världens sötaste kan du få en chans. Jag kollar buss nu!

Smått & gott från Italien


Tillbaka!

Och så var det det där med att uppdatera bloggen...men jag har faktiskt varit borta!
Italien var UNDERBART såhär på våren. VI har gjort så mycket saker; Venedig, San Marino, San Leo, Ravenna.
Vi har fightats med spanjorer, levt på socker och koffein, skrattat, haft magknip och mycket, mycket mer.

Ska försöka uppdatatera lite bilder så snart jag får tid, men det är mycket som ska göras nu!

Jag har nämligen inte spendarat mer än 1 vecka i skolan på en hel månad. Lov, Egypten och nu Italien. Men nu är det dags att komma igång igen. Slutspurten är här
Jag kan till och med börja se ett slut på min 12 år långa skoltid! Bara 40 skoldagar kvar och idag fick jag mössan som ska pryda mitt huvud under härliga studentveckan! LOVE!

Idag skrev vi rim till årsboken. Sitter och funderar på hur mitt kan se ut...:) 

/Sanna
 
image530

Ashley & Mary-Kate

image529
Jag kan bara inte låta bli att publicera denna bild. Så många har gjort det innan mig, men den är värd att publiceras igen och igen och igen. Ashley & M-K!

Dåligt Sanna!

Jag som skulle bli en aktiv bloggare igen...känner mig aningen MISSLYCKAD! Men det har faktiskt inte gått att uppdatera inlägg när jag har provat! Dessutom har jag befunnit mig hos en viss kille som ännu inte har lyckats med Internet uppkoppling, men det kommer:)

Veckan har varit kanon annars!

Måndag: Bio,
27 dresses med mamma, Lisa och kusinvitamin. Därefter sov jag hos A.

Tisdag: Campus (i typ 30 min, sen smet vi...). Jag och A gick en sväng på stan i den underbara vårsolen och kvällen avslutades med lite matte C.

Onsdag: Idag ska jag ha prov i matte C, jag har precis lärt mig att härleda derivatan (!). Sedan består resten av dagen av Natrukunskap. Kommer antagligen inte hinna träna, men det gäller att prioritera

Detta är min prioriteringslista denna vecka:
♥ Natrukunskap B
♥ Matte C (blir av med det idag!)
♥ Adolfs nya lägenhet (den inkluderar såklart honom också...)

Jag ska försöka uppdatera bilder på bebis-Ellen så snart jag kan! 
image528