The weekend


Here we go!


Annas söta klänning och Matildas italienska pyjamas


Gott framför Robinsson

M, A och S


Here we go!

I en lekstuga, på en rutchkana, i en sandlåda


Mums!


Vilken helg!

Vilken helg jag har haft!

I fredags begav jag mig till
Hanky Pankys utförsäljning vid Karlaplan. Det var väldigt utplockat när jag kom dit, men jag kom ändå därifrån med en liten påse fylld med en BH och två par trosor.
Sen köpte jag sushi, satte mig framför Let´s Dance och drack vin till det. Vid 9-tiden begav jag mig till Gamla stan för After work. Vi avverkade After och Sjätte tunnan! Kul!
Jag ramlade ner hemma mellan Martin och Adolf med en tallrik fil och somnade sen pladask.

På lördagen vaknade jag (pigg!!) tidigt. Städade hela lägenheten och åkte för att möta A, P och M. Det var så roligt att ha sitt lilla tjejgäng här! Vi åt lunch vid Odenplan och gick igenom senaste nytt. Sen blev det en kort runda på stan (jag hittade ett par solglasögon!). Vi gick sedan och handalde och köpte massa godis. Sen kurrade vi ihop oss i soffan och kollade på SATC, glufsade i oss godis och drack kaffe, mysigt!

Vi lagade en god middag och öppnade upp alla flaskor vin som hade entrat min kyl. Sen fixade vi iordning oss och åkte till söder. Det blev en helkväll med barrunda och ett mycket lyckat avslut (bortsett från min sömnsvacka!) på Debaser
Vi däckade allihop uppe på vårt loft klockan halv sex. 

Söndagen blev trött och kort, men det var det värt!!
På kvällen åkte jag och Adolf till Djurö och åt söndagsmiddag, mysigt!

Idag kommer mamma hit. Vi ska äta på Shanti (haha, Patricja, vårt får!). Det ska bli skönt!




 

Saker jag älskar med Stockholm...

Efter jobbet har jag planerat in en sväng förbi denna utförsäljning. Hanky Panky.
Hoppas jag kommer hem med några fynd!



En händelserik helg

En händelserik och förhoppingsvis rolig helg ligger framför mig!

Idag ska jag på Afterwork med jobbet. Imorgon kommer P, A och M. Vi ska ha tjejmys, laga mat, eventuellt gå ut och kanske hinna med lite shopping? :)
På söndag ska jag till Djurö och kusinerna på middag!

Nu längtar jag efter att arbetsdagen ska ta slut och helgen ta vid! För att inte gå under av tristess (heter det så?) har jag köpt lite uppiggande choklad som jag nöjt stoppar i mig, mums!



Vårkänslor

Min kropp börjar sakna återhämta sig från det oönskade snöfallet som kom i helgen och början av veckan. 
Istället har mitt humör börjat ersättas av vår, spring-i-benen och (surprise!) shoppingbegär. Men när ska jag hinna gå på stan?
Av någon konstig anledning känns det som jag spenderar all min vakna tid på antingen jobbet, tunnelbanan eller i soffan...Men det kan väl inte stämma?

Idag stillade jag iaf delar av mitt behov att fylla garderoben med vårkläder genom lite Internetshopping! En rödvitrandig bikini och gammelrosa klänning. Dessa kommer användas i Grekland, hoppas bara att dom passar!


Baksug - ett sug efter att baka

Idag har jag drabbats av ett akut baksug. Ett sug efter att baka, inget annat.

Jag känner för att blanda, knoda, pyssla, smaka och mixtra ihop goda kakor, bröd och bullar... Dricka kall mjölk med nybakat...Kanske borde jag sukta efter vin och party en dag som denna (läs LÖN!), men inte, eller lite då...

Om det är mitt sötsug eller mina femenina sidor (ursäkta generaliseringen och könsdiskrimeneringen) som skriker efter nybakat kan jag inte svara på...men att jag längtar efter att slicka skålen kanske är svaret på frågan?!
Sen måste jag ju ha ngt gott att bjuda mina helggäster på!





Besvikelsen över Desperate quizen...

I helgen diskuterades Facebook flitigt över Martinas fina 20 års middag. Quizar var en av sakerna som togs upp. Sen dess har jag börjat ta dessa löjliga frågor och idag valde jag Desperate quizen, spännande!
I gymnasiet identifierade vi oss med karaktärerna och försöker efterlikna dem så gott det gick.

Till min stora besvikelse fick jag detta resultat:

Susan Mayer
Du är en väldigt klumpig person, men du har rolig humor och en älskvärd personlighet. Du är inte av den smartaste sorten, men du tar dagarna som dom kommer. Du är väldigt beskyddande, men det beror på att du bryr dig om dina nära och kära. Du kan verkligen inte laga mat.

Vad är det här? Klumpig, osmart, överbeskyddande och lagar dålig mat... Varför reagerar jag såhär? Känner jag mig bara vääääligt träffad eller litar jag lite väl mycket på Facebooks bedömningsförmåga?


Bild


Back

Jag är tillbaka i Sthlm efter en lugn, skön, fettrik och energigivande helg i min hemkommun.
Snön är tillbaka efter sin lilla semater och den mulna himlen är även den tillbaka från helgens ledighet. Härligt!

Den kommande veckan ser rolig ut:

Tisdag: Träna, jobba, Desperate

Onsdag: Ut och äta med A (fira löööööön!)

Torsdag: Träna, jobba

Fredag: After Work, utgång med jobbet, kul!

Lördag: Anna, Matilda och Patricja kommer upp för en tjejhelg. Utgång? Wei!

Söndag: Shopping? Brunch? Träna? Vila!


Hem till byn

Ikväll ska jag hem till kära Söderköping. Ska bli skönt att få hemlagad mat, sova i sin gamla säng, träffa HELA familjen och bli ompysslad lite grann.

Imorgon ska vi fira Marty och sen blir det eventuellt utgång... Mitt party-jag är kanske här för att stanna? 


I denna rosa skapelse från Topshop skulle jag gärna dansa mig igenom natten

 

Jag ska möta sommaren i Grekland

Åhhhhhh!! Äntligen är resan till Grekland bokad! Mamma, Lisa, moster och jag ska åka på en riktig tjejsemester första veckan i juni.
Kefalonia heter ön där vi ska sola, bada, äta gott, dricka vin och bara njuta! 

Nu ska jag återvända från drömandet till telefonsvar i ett grått Stockholm...


Bilderna koller från Apollo.

En ledig lyxdag

Samtidigt som det är tråkigt att jobba helg kan man inte komma ifrån att det är riktigt lyxigt att vara ledig en vardag. Igår hade jag en ledig dag eftersom jag jobbar i helgen.

Därför blev det en spontan utekväll på söder med några från jobbet i onsdags. Lyckat! Eftersom kvällen blev sen så förstördes min plan inför gårdagen lite; jag hoppade träningen och gick istället på stan.

Där hittade jag ett par jeanstights och världens sötaste linne från Bondelid i rött (ja, Martina, jag har fått en låsning på färgen!) och vitt. Jag fyllde även på mitt te förråd och handlade färsk frukt på hötorget.

Där efter var jag duktig och gjorde lasagne i matlådor och förs in. Kvällen avslutades framför Grey´s med hemgjorda pannkakor, glass och sylt.


Sommar tack!!!!


 

Män som hatar kvinnor

Slasket är tillbaka...Jag som trodde att våren var på ingång möttes imorse av ett skyfall med snö som la sig tillrätta som slask. Värsta sortens väder!

Ikväll har vi två biljetter bokade på Rigoletto till den omtalade Män som hatar kvinnor. Jag har verkligen längtat efter bio så det ska bli skönt att krypa ihop i biomörkret med popcorn och läsk!

Nu börjar dagens arbetspass.


Innan SATC the movie med P och A (M bakom kameran, såklart!)

En natt i Norrköping

Igår gjorde jag verkligen Norrköping på en natt. En underbart rolig natt!

Kvällen började med en förfest hos Annika med Martina och hennes gulliga arbetskompisar. Därifrån begav vi oss till Melodifestivalen för att spana in snygga Mede. Tillbaka till förfesten och vinet.
Sen väntade en snabbis på Grand, dans på Otten, en titt på Hugo och ännu mer dans och prat på Palace.

När jag hade dansat av mig i mina alldeles för höga klackar, druckit lite för mkt vin och ätit två stora korvar med massa senap somnade jag gott hemma hos A.

Imorse vaknade jag med svullna ögon (en allergisk reaktion) och tungt huvud. Mötte upp tjejerna för brunch på Waynes och sen har dagen rullat på. Nu ska vi fika!

 

Fredag!

Nu slutar jag äntligen för helgen!
Den här helgen kommer bli roligt:

Idag ska jag hem, öppna en flaska vin äta ngt gott och bara ha egentid!
Imorgon förmiddag åker jag hem. Först lägenhetsvisning med pappa, sen träffa Martina, vidare till förfest och den Melodifestivalen (otippat, men jättekul!). Kvällen kommer förmodligen att avrundas med utgång och en övernattning på Strand.

På söndag ska jag träffa mina tjejer! Två pepparkakor och en söt Matilda, ser fram emot att gå igenom 2 månader över en lunch/fika! Tillbaka till Sthlm på kvällen för en eventuell bio:)

Nu måste jag springa!


En lyckad helg!

Min helg har varit över förväntan!
I fredags var vi på begravning. Det är såklart aldrig roligt, men när det är en gammal människa och hela släkten samlas blir det, trots sorg, trevligt! Jag fick ett halsband, massa päls och en klänning. Kvällen avslutades med en trerättersmiddag Fem små hus i gamla stan.

I lördags gick jag på stan. Hittade inte lika mkt som jag hade planerat, men ett par röda tygskor och en tunika fick följa med hem. På kvällen var jag och Adolf på fest hos en barndomsvän till A. En mycket lyckad kväll med lite för mkt av det goda!

Det resulterade i en söndag framför gossip girl boxen med en påse chips och kladdkaka...Mmm.

Nu väntar en jobbvecka!


Jag längtar efter sommar!