Mina partyflickor

Mina partyflickorPå lördag gäller det igen tjejer!

Jag som gillade matte

Jag gillade typ allt förut, nu bara hatar jag allt i hela skolan! MAtte prov imorn, och jag har inte ens öppnat boken, jag måste bättra mig! Come on Sanna! Det är ju inte så mkt kvar..Dessutom fyller jag år om en veckan precis idag! WEI!

Helgen blir nog perfa, eller nästan! Vadå fjortisfest, det är det ju inte:) haha.

Min mobil har lagt av helt nu, usch vad hemskt, alla mina fina bilder, allla minnen! Det var nog dax att lägga bakom sig.. Usch vad dramatisk jag är! Nu har jag en ny mobil (som är en gamal mobil, som är mammas gamla mobil) med en telefonbok på ynka 10 nummer! Måste fixa det där, panik!

Dax för matte, matte matematik!

Fest, fest, vad jag längtar efter fest

Mest förfesten den här gången, det kan bli rikigt roligt! Alla tjejer ska med. Vickan, Martina, Anna, Matilda, Patricja, Jessi, Ida, Maria, Evve!
Sen kommer vi dyka upp (fulla, vackra och glada) till V husby. Och om festen inte blir helt i topp (som den riskerar att bli) kommer vi iaf vara lyckliga över våran förfest!

Nu ska jag fira Hedvig på hennes 20-års dag, det blir oxfilé och en vit choklad mousse till efterrätt. Det låter som det kan bli en vardag med fest!


Bonde söker fru idag

Saknar vän V

Hallå, vart är min kära vän V? Du borde gå i min skola ditt söto. Jag måste gå och ringa dig.
Idag har jag köpt biljett till helgens happening. Det är jag och 300 fjortisar. Gud, jag voh Evve fundrarar över hur vi ska stå ut, kommit på att vi bara kan shaka sönder och ha askul!

Idag hände en askonstig sak när jag kom hem från skolan! Jag fick ett sms där det typ stod "Tjenare! Det är dina två myskillar som smsar! vad gör du? Kramar"
Jag trodde typ det var någon oseriös kompis, och typ svarade blablabla...
Sen visade det sig att det var två killar från Borås som typ hade skickat fel, för den ena killen ringde upp och typ började prata! Jag blev typ asrädd och trodde fortfarnade att det var någon som drev med mig. Han börjde typ berätta värsta grejerna, sen (tack och lov) dog mitt batteri.
Men inte blir jag av med killen för det, han ringer igen! Så klart. Jag var asotrevlig och typ sa att jag sov, sen la jag på, haha. Hoppas han inte ringer igen, jag är asrädd nu ju! BLÄ.

Idag blir det kinamat, hoppas mamma kommer med den snart, jag börjar bli hungrig. Jag får ta en förrätt med peparkaka och glögg (börjar bli standrard!).


"För oss som inte vill plugga"

Patricja sa det självklara idag "...för oss som inte vill plugga..." Det var så kul just då, lite svårt att återbeskriva, men kul var det iaf!

Idag har vi insett hur mkt vi har att göra! Sjukt mkt, och allt till samma veckor. Klass SP05a kommer ligga döda på julavslutningen, om vi har tur och klarar oss tills dess. Kanske lucia är ett bättre datum.




Jag har på mig en tröja som jag hittade bland mammas alla kläder "Den äkta berusningen finns inom dig" står det, kom vist från ett nykterhetsförbund, haha. Men det spelar inte så stor roll. Jag tycker det ligger rätt mkt i det. Shit vad coolt egentligen!

Imorn ska jag ha mina ankelboots:) Måste bara lära mig gå i dom först, pinsamt att man inte kan. Dels är jag så kort så jag borde ha utnyttjat klackar mer än vad jag gör och dels för att det är något som man bara ska kunna.. shit!

Jag och mammi drack glögg förut, mys, mys!
Nu måste jag återgå till pluggandet, Afrika under imperialismen, here we go.

Nya skor till budgetpris!

131691-9MIna nya skor:)

Elle, en påse godis och regn

Min höstiga lördag fortsatte bra! Jag har svullat ännu mer godis, läst Elle och vilat ut mig!
MIn vita helg är slut, och nästa helg, då gäller det (oj, där lät jag som en alkoholist juh, haha)!

Kom precis hem från vad som skulle bli en spel-kväll:) Spel vet jag inte om det blev så mkt av, men trevligt var det iaf! Paparazzi-pappan attackerade!

Nu ska jag gå och lägga mig, vila upp mig tills imorn... En av höstens stora pluggdagar! Historia, here I come! BLÄ!

God natt sov sött dröm om alla söta du mött / Mr T

Höst och höga midjor

131691-8
Me like Höga midjor! Fatta vad skönt det är. Slippa oroa sig för om trosorna sticker upp eller hur mycker fettet från ryggen "flebbar" över!

Idag var det dax för en runda på stan, för att se över mina önskningar till min födelsedag:) WEI, det behövs en födelsedag (=en påfyllning i garderoben).
Såg min nya 
rullväska och kom på att jag är rätt nöjd med den! Bra när pappa kan hitta rätt och köpa en fin persent bara sådär! 
Jag är väldigt sugen på en portmonnä av något slag, gärna lila eller röd!
Sen kollade jag ut en fin grön klänning som jag hoppas att mamma köpte, och en annan mönstrad tröj/klänning på H&M.

Nu ska jag överlägga om jag vill vara med på spela spelkväll eller inte. Hm, kanske inte så svårt val med tanke på övriga alternativ!?


Min plugghelg

Denna helg ska jag:


Se på
Idol med dralings (jubla när Snygg-Erik kommer vara bäst och Tråk-Johan får åka hem!)
Läsa svenska bok från 1700-talet, blääää
Shoppa (iaf försöka hitta något fint)
Plugga historia, Africa is the shit!

Denna helg vill jag:


Att det ska hända något oväntat
Att det ska hända något kul
Få pirr-i-magen-känsla av något
Få ett roligt sms
Mysa
Att min hjärna ska fatta alla läxor direkt och allt ska vara jätte lätt

 


Jävligt irriterad!

Min kära vän V och jag är nu jävligt irriterade på allt! Shit, den här staden är djupt deprimerande.


Sanna, kom igen nu!

Nu måste jag verklgien bli pushad, annars kommer jag inte ta tag i skolan och det är faktiskt inte alls långt kvar till lovet. Idag är det en månad kvar till det är dagen före julafton:) Det ska bli så skönt, myspys med släkten och bara ta det lungt! Jag längtar!

Nu är det dax för tyskaglosor. Varför har jag skjutit upp det hela dagen? En kopp kaffe, sen så får det bli jag och mina glosor i natt, haha. Annars kommer min tyska lärare bara tycka mindre och minder om mig, det är inte bra!

Jag har fått ett konstigt sug efter apelsin, hela tiden! Måste ha!

Idol imorn, med dralings? Hope so:)

Shopping, shopping, ge mig kläder...

...tack! Jag har kommit på att min garderob bara blir mer och mer tom! Nu måste jag ha nya kläder. PANIK!
Idag hade jag planerat att gå på styrketräningen, men nu blir det inte så, har för mkt att plugga. Shit, jag känner mig så onyttig, plus att alla andra har börjat med sina IV-hurtiga-val, och mitt hurtiga är slut.. no! Nu kommer jag bara ägna december åt glögg, skumtomtar och pepparkakor, medan alla andra bränner fett! Men man blir iaf söt av pepparkakor, jag ska vräka i mig:)

Dax för mitt nya IV-val, släktforskning, wei, eller inte..  ciao


My world

www.roiworld.com


Bad hair day

Idag var jag djupt deprimerad över mitt hår, det hela slutade med en lilla my tofs mitt på huvudet, och det blev inte ens lite gulligt! 
Så det är nog dax nu, en radikal förändring, wei.
Page? Men vissa klär ju i allt, så det kanske blir ett ner klipp för mig... Jag kommer nog se ut som en bebis ännu mer, haha.



I helgen kanske det kan bli lite tid för julklappshandling & plugg.. En vit helg iaf! Måste ladda för fest den 2 dec och julfest efter det. Då är det party, och jag är vip!

Jag vill dööö på skolan!

Om det inte vora för alla läxor och prov så skulle nog skolan vara rätt okej, eller den är rätt okej när man väl är där. De tär när man kommer hem allt tråkigt börjar!
Shit, vuxna jobbar ju inte så länge som oss iaf, dom behöver ju itne ta med allt hem! Det är ju värsta frizonen för dom. Det vill jag med ha!

Men iskolan är jag glad iaf:) Typ såhär 131691-3 WEI
 

Helger utan fest är som kärlek utan kyssar

Haha, där tog jag nog i aningen för mycket, men det känns lite så just nu. Det är så tråkigt. När det väl är höst, regn och rusk borde det ju finnas massa roliga saker att göra, så man slipper tänka på allt det tråkiga!
Jag vill göra saker, massa saker, men det finns typ inget att göra (utom att typ ägna ännu en helg till alla läxböcker, och det har jag verkligen ingen som helst lust med!) Jag börjar få lite smått panik. Men det brukar ju lösa sig. Jag och Vickan brukar ju hitta små sista minuten lösningar:) Saknar våra galna nätter! Det gick bättre när det var varmt ute, men det ska nog funka i höst/vinter med, haha.

Jag är sugen på en shopping runda. Min
favvo parfym börjar ta slut, och jag behöver en mer vintrig doft!  Det ska jag skriva bland de översta sakerna på önsklistan.

Nu börjar lektionen, blä!


Från sol till vinter..

Nu har jag varit hemma i kalla Sverige i två dagar, och jag mår redan illa av regn och kyla!
I Teneriffa var det inte strålande sol varje dag, men betydligt mycket varmare än här! Det var så härligt att ta på sig guld-sandaler, jeans shors och solglasögon igen, slippa pälsa på sig för en kvällspromenad och bada i vågorna! Lite shopping blev det också. Zara och Mango, Me like.

Nu är jag iaf hemma med ny energi, hoppas jag på iaf. (Även om jag ska göra allt för att slippa göra engelska uppsatsten, men det är inte enbart av lathet, utan uttråkning!)
Och nästa resa har redan börjat planeras, till Tyskland, med skolan! Åh, jag lääängtar!


Haha, min klass har utsett mig som lucia kandidat när jag var borta! BLÄ! I don't want to. Så idag har jag blivit fotad, och ska sättas upp vid entren, sen är det röstning som gäller.

Nu sitter jag själv i en nästan tom datasal och väntar på.. hm, inget alls. Eller jo, en historia lektion, såå segt.


Mitt nya sunda liv...

...eller inte. Jag tror aldrig att jag kommer lyckas med ett "nytt och sunt liv", men det är nästan ingen idé längre! Haha, hur många gånger har man inte försökt liksom?
Men så ser man den där godisbiten och då är allt kört. Men, man lever ju liksom bara en gång, och föresten var det inte någon som sa att livet skulle vara en njutning? Äh, skit i om någon har sagt det eller ej, det tänker jag köra på iaf!

Så nu tänker jag gå ner och äta lite pizza.
Klubba ska dessutom bli min nya accessoar:)

Sanna the banana


Snart är det jul igen

  • Den första snön har kommit = mössar, vantar, minusgrader och isfläckar på gatorna
  • Mamma pratade om glögg (jag är beroende på vinterhalvåret, här snackar vi inte glöggmuggar utan kafemuggar)
  • och jag är sugen på skumtomtar (åh, jag älskar att stoppa dom i micron så sväller dom upp till typ tredubbel storlek och smälter, mmm).

Blogg debut

Äntligen tog jag mig i akt och skaffade en blogg. Nu ska jag bli duktig och börja blogga på riktigt.
Om vad? Hm, weiss nicht, men det är sånt som märks.
 Kollade precis på
Söderlund & Bie, världens gulligaste och roligaste program:)



Invigde min nya kappa och röda mössa igår (som jag förövrigt införskaffade mig i Malmö). Mammi säger att jag ser ut som en liten tomte. Men då får jag väl vara en liten tomte nu, men måste ju pälsa på sig nu när det blev vinter över en natt!

Nu ska Sanna sova. God natt