Lönehelg och UTGÅNG väntar!

Efter en seg vecka med körkortsteori-plugg, möten, körlektioner, träning och prov är det äntligen dags för helg. Lönehelg dessutom. Jag hoppas på en rolig fredag! 
 Mina tjejer kommer snart för en liten förfest. Vi ska dricka rött och äta ost. Sen snacka skit och dansa oss smala! Åh, jag är så sugen på fest. Hoppas på en superkväll!

Nu måste jag hoppa in i duschen! Sen återstår bara problemet: kläder. Funderar på en av kjolarna från min och Lisas sydag...det får nog bli så:)

Bilderna till Woh!

Några av alla bilder som togs i lördags!

Luktar bakning

Camilla bakar bröd och hela huset luktar mysigt nybakat. Jag älskar verkligen luktan av nybakat, den slår verkligen det mesta (kanske med undantag från Adolfs deo, haha).

Jag har haft en 100 % pluggdag idag, ändå känns det som jag står och trampar på samma ställe hela tiden. Jag har i alla fall kommit en bra bit på psykologin (SVÅRT!) och skrivit ut mitt arbete om Aralsjön och Rhen (det har dock varit klart i över en vecka...)
 
Helgen har i övrigt varit mycket bra! Fredagen spenderade jag med Adolf. Vi spelade Wii (Adolf har tränat som en galning för att inte förlora mot mig och tyvärr gav det resultat...nu är jag sämst!) och åt middag!

Igår var jag Anna och Patricja "modeller" för Petter och Simons UF-företag. Jättekul, men svååårt! Ska bli kul att få bilderna senare! Kvällen avslutades med att se på melodifestivalen, vilket fjasko!!  

Resten av min dag kommer jag tillbringa med plugg, övningskörning, A och
i en annan del av Köping.


Egypten

image494
Adolf & Sanna i Egypten!

Och så sitter jag här igen...

Jag må vara en pessimist (vi diskuterade det på förra psykologilektionen och jag blev nedröstad när jag påstod mig vara en optimist), men i den här skolan kan man inte hitta ett enda litet ljus. Jo, fyrklövern, men där tar det typ (vissa dagar bättre än andra) stopp! Hemsk, eller hur!?

Nu sitter vi här igen, i datasalen. Anna & Matilda har gått hem (orsak: olika krämpor. Anna har spyattacker och Matilda en feber som inte syns eller känns, haha). Jag och Patricja sitter kvar och roar oss med det gamla vanliga; Fritidsresor och bloggar.

Jag längtar efter lovet (Lisa och Sanna dag och mycket mer!), inte alls långt kvar nu! Och så längtar jag efter A. Vi ska nog leka idag?
image493


 

Rött te

Jag har precis slagit mig ned framför datorn med en stor kopp rött te (ibland är samma te grönt, det beror på om man får med röda blad eller inte, men idag blev det rött).
Skolan är just nu helt, totalt värdelös. Idag hade jag en mattelektion, på den gjorde jag ett tal. Sen åt jag,
Patricja och Johan en varsin pannkaka och apelsin. Sen jag vi hem. Värt.

Helgen har varit bra. I fredags var vi ute; först på Världens bar (jag har börjat gilla det stället!) och sedan gick vi till Hugo. (Bilder från Ps blogg)


I lördags spelade vi (familjen) bowling. Sen såg jag på film med H & K. Darling blev det.
I söndags grattade jag äntligen A som fyllde 21! Mysigt. Sen hyrde vi jordens sämsta film ever. Kommer inte ens ihåg vad den hette.  

Nu ska jag försöka slutföra mitt arbete om Aralsjön & Rhen. Ikväll: Stepdance och core!