Sörjer varje sekund av sol jag missar

Jag har en fruktansvärd otur med att pricka in mina arbetshelger just när solen och värmen letar sig fram...Idag känns det extra tungt att se soltimmarna passera inifrån de dunkla fönsterrutorna.

Men jag ska inte klaga. Jag hade en ledig dag igår vilket innebar lite solning, lite tvätt, handling, matlagning och en utgång.

Gud vilket intressant inlägg det här kommer bli... Känner mig VERKLIGEN PÅ TOPP (läs: känner för att sjukanmäla mig alternativt åka till Arlanda och ta nästa bästa sista minuten för att hitta sol och få mitt pigment att reagera).

Jag kan i alla fall meddelan att jag och Mart smider sommaplaner utan dess like! Wei!!

   

Sol & Mart


En härlig helg

Jag är nyss tillbaka kommen från en skön helg hemma i Söderköping.
Tog morgontåget idag med alla pendlande affärsmän (och kvinnor!) för att dra ut på det hela ännu mer :)
Har faktiskt hunnit med en hel del!

Ätit middag med min
fina MartPappa Grappa, gått på stan (köpt present till Lisa, Martina och Ida och ingen till mig själv...), varit barnvakt åt världens sötaste Ellen, grillat med storfamiljen, varit på en lyckad 20-års fest i temat rosa, dansat med Björk (om ngn skulle ha missat?), grattat Lilly, powerdejtat med Anna och sovit...

Idag återvände jag till Sthlm med lite ångest i kroppen.. Och det första jag var tvungen att göra var att punga ut 420 kr för ett äckligt månadskort. I mitt huvud "medges, medges ej, medges, medges ej....MEDGES! Tack!).

Nu är jag iaf tillbaka på jobbet igen.  

Här kommer ett gäng med snodda bilder från the pink partyVärldens bästa och sötaste MartyParty Ida i rosa såklart!

Påsk!

Jag älskar helger! För mig innebär det bara bra saker; god mat (just nu mat överhuvudtaget. Lever främst på soppor, mackor, fil och godis), familj, vin och saker med socker (läs påskägg!) som innehåll.
Denna helg ska inte bli något undantag :)

Jag åker hem till Söderköping imorgon efter jobbet och stannar till söndag kväll. På den lilla stunden har jag planerat in; klipp- och slingtid, en date med Anna (som äääntligen ahr kommit hem från Australien!), middag hos pappa, utgång, middag hos mamma och smide av sommarplaner med Marty...

Det kommer bli tufft, men kul!  Hoppas ni alla får en trevlig helg!
En hårt arbetande kvinna i sina bästa år

Jag har verkligen jobbat hela helgen!. Fredagskväll till halv tio och både igår och idag.
Igår blev det iaf en liten utgång, vilket resulterade i en ännu tröttare och segare dag idag...

Efter jobbet idag ska jag ut och äta med min älskade morfar och Elisabeth. Mmm, söndagslyx för den arbetsmyra jag är. Jag ska även vara ledig på onsdag. Det ska bli min shoppingdag, (måste uppdatera min garderob. Just nu känns det som ett neddyk i 2001 när jag öppnar dörren...usch!) hoppas det är lika soligt och fint då som igår!


En konstig bild på en konstig tjej

 

Varm choklad och ostmacka

Ibland kan det vara så barnsligt gott med något enkelt och bortglömt.
Efter gårdagens sena arbetspass (kom hem 22:30, men hade "resesällskap" med Martina från dörr till dörr :) ) fick jag ett akut sug efter varm choklad (o´boy) och ostmacka. Kändes som jag förflyttades 15 år tillbaka i tiden när jag satt och hemma i mormors kök.

Så sjukt att en sån sak kan ge trygghetskänslor. Det var ju bara en macka! Fast en väldigt god sådan...

Underbara vår!

Jag är ett vinterbarn. Älskar när det drar ihop sig mot mörkare tider. När det är okej att sitta hemma en hel söndag utan att ha dåligt samvete för att man inte orkar gå utanför dörren.

Men i år är det annorlunda. Våren är mer än välkommen. Jag suger åt mig varje sekund jag får njuta i solen. Drar in varje andetag lite längre och slänger med mitt råttfärgade hår (som ÄNTLIGEN ska få en våruppfräschning på påskafton!) lite mer. Jag avundas alla lattemammor som har okupperat alla Stockholms uteserveringar och tycker till och med att röklukten på gatorna passar in. Ahh!
 
Det ska bli extra skönt att få starta sommaren med en vecka i Grekland med min älskade familj (eller delar av den åtminstånde).

I helgen står det jobb på mitt schema. Lite surt med tanke på vad jag hade kunnat avnjuta utanför jobbets tjocka väggar, men jag tänker i pengar och då känns det bra...eller iaf bättre!


Föresten köpte jag två aksar med jordgubbar idag ute på torget. Mums!


Såhär var jag klädd en dag förra sommaren...hoppas på en bättre, mindre regning och varmere sommar i år!