Vinterglåmig

Jag var precis inne på Patricja och Annas bloggar och drabbades av en akut vinterbleksdepression. Dom ser ut som två sommarfräscha pinglor och jag känner mig jämförbar med färgen på den blaskiga snön utanför fönstret. 

Jag är trött på min vinterglåmiga hy, på mina krutorra händer, mina ovälkomna finnar och mitt råttfärgade hår. Ge mig sommar, värme, solblekthår, gyllenbruna ben och ett glas rosé, tack!

Det verkar iaf som jag ska få njuta av solen redan under första veckan i juni...Grekland? Wei!


Bild

 


Stockholm och snö...

Jag älskar Stockholm och älskar jag snö. Dock går dessa två INTE ihop. Efter en trött och seg morgon möts jag av stora snöflingor när jag slår porten. Dessa singlande flingor etsar sig fast på hela mig och efter 3 minuters vandring ser jag ut som en snögubbe i min stora dunjacka. Att det inte gick någon buss från Farsta gjorde det inte bättre...Burr, jag vill ha sommar och jeansshorts!

Nu är jag på jobbet. Har fått mitt första helgpass och jag tror att det kan passa mig. Frukost på morgonen och två fripass i veckan:)

Annars är allt bra! Helgen kommer bli lugn, igår Let´s Dance (fast jag somnade innan utslagningen) och massa godis, idag Melodifestivalen och jobb. Söndag jobb...Jag satsar på nästa helg; LÖN; PARTY OCH PENGAR!


Helg och händelser!

Äntligen helg!

Igår fick jag en glad överraskning när Martina berättade planen om att komma hit. Så idag kommer hon upp och vi ska ut i Stockholmsnatten, mysigt!

Imorgon blir det eventuellt party med Martina och Hedvig och på dagen shopping. Söndag ska jag och Adolf ha vår egen Alla hjärtans dag.

Ha en fin helg!


Party party

Ett blogguppehåll

På ett sätt skönt, på ett sätt nollställd. Mitt blogguppehåll har varit skönt, men jag känner mig helt ouppdaterad på allt som inte rör mig själv.
Dock har jag inte tagit mig i kragen och skaffat mobilt bredband än...Måste göras i veckan!

Igår kom jag hem. Middag hos pappa och Let´s Dance. Idag har jag och mamma haft en "vanlig" lördag med fika hos Lisa, en sväng på stan (som resulterade i en vit/rosa randig Gant skjorta, som kommer vara fin i sommar när jag inte längre är genomskinlig), en snabb träff med mina söta Matilda och en sväng till Ellen.

Ikväll väntar middag hos mamma (med Martina!!!) och eventuellt utgång. Kanske dags att pröva på "nya" Otten? Vi får se vad det blir av kvällen!

Imorn ska jag tillbaka till Sthlm och Adolf, känns BRA!! Seeee yaaaaa!