Julklapparna är nästan klara!

Jag trodde faktiskt att det skulle gå sämre, men idag har vi varit effektiva på stan! Nu är jag nästan klar:) Så skönt! Lisa och Matilda blev typ också klara! Nu har jag och LIsa paketverkstad i mitt rum! Det är papper och snören överallt, men jag älskar att slå in paket:) Dock har mammi varit lite dålig på att införskaffa fina papper och snörren, haha. Rosa istället för rött, men det får bli bra.

Julavslutningen idag var bra. Det gick bra att sjunga och allt var som det alltid är på julavslutningar. Det är så otroligt skönt med lov (vissa av oss hade visst redan tagit lov..Patricja, haha, söto). Sen hade vi ett litet julklapps byte i klassen. Jag fick min egen present, en liten gullig rosa ask med minttabletter från
Lagerhaus:) Wei, så söt! Matilda var inte lika nöjd med sin bil-kortlek, eller Patricja med sitt badskum, som skulle likna en anka, eller hur var det, haha! Kaspers julklapp! 

På lördag kommer mina småkusiner (eller så små är dom inte längre..) det blir mysigt! Kommer dock vara slutkörd efter den här julhelgen! Det enda dom önskar sig är små "Bratz-dockor", vad är det för fel på Barbie? Så nu har vi köpt massa konstiga dockor och kläder. Mamma verkade inte heller gilla Bratzen, så hon ville få det att se lite mer dockigt ut och köpte dockskåps möbler, som hon tror att dom vill ha! Gullig!

Usch vad jag är trött efter en heldag på stan. Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll! Bye.
 
 


Kommentarer
Postat av: p

haha, ni såg också helt slutkörda ut när vi såg er på Indiska. Letade desperat efter sittplats. sötisar

2006-12-21 @ 23:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback