my birthday

Jag fick en mobil, lalalala:) Sanna är överlycklig. Men mamma hade lite svårt att välja, jag fick en lite för maskulin (enligt min smak), men imorn ska vi åka in och byta! Jag funderar starkt på en Z610  så fin! Gillar både den turkosa och den rosa.
Sen har jag fått massa kläder, en pälsmössa (ah kan det inte bli kallt snart så jag får lite användning för den då?), lee staford - torrschampoo, me like! En super gullig smikväska, och massa massa mer:) Dagen igår blev rikgit bra!

Idag har det varit värre. 8.15, nationella prov i matte B. Okej, jag vet att alla andra läser typ matte H eller Ö eller vad det nu är, men jag måste bara meddela att det här provet var det svårtste jag har gjort! Ah! Patricja var tårögd efter uppgift ett och jag hade panik hela provet.
Men jag hade laddat upp med loka päron (såå god, tröttnar aldrig), dextrosol och vindruvor. Jag måste ha fått en socker attack under provet och sen västa bristen efter, haha, för jag typ blev helt trött på eftermiddagen!

Helgen blir lugn med mysig hoppas jag:) Imorn ska jag vara barnvakt! Mina kompisar tycker att det är jag som behöver ha en barvakt, men nu vill jag bara upplysa alla om att jag är F17:) Ingen mer barnvakt, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback