Shoppat

Idag var vi på stan, igen. Jag hatar rean. Det kryllar med folk och fula saker. Men jag tvingades att gå in på Gina, som hade den lääängsta kön i hela stan, för att byta en julklapp. Och då bland alla fula reakläder hittade jag en assnygg kjol. Dock hann jag inte prova, eftersom jag hade stått en halv timme i kön, och kön till provrummen var minst lika lång. Jag provade kjolen hemma.. Den behöver några justeringar, men kan nog bli fin.
Sen köpte jag ett par H&M jeans med jätte högmidja (eller det jänns iaf som dom är jätte höga). Undrar om jag vågar ha dom.. måste träna hemma först. Och två par örhängen. Laddad för nyår. Det ena paret var jättesöta. Små rosetter:) 
  
Jag är jätte avis på min Matilda. Hon har letat fram massa gamla kläder från hennes farmors garderob. Allt är såå fint! JAg ska med leta i min farmors och mormors garderober! Snartas.

Nyår då! Det komemr bli bra, det måste bli bra! Jag längtar efter ett bra nyår. Martina & jag har planerat in en middag först. Sen blir vi nog lite uppdelade, men jag tror det blir bra. Wei!
Snälla låt det börja snöa!

Kommentarer
Postat av: pernilla

vad blir det för er på nyår då? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback