Rolig tisdag!

Dagen har gått fort. Dagar som går fort är faktiskt väldigt bra när man längtar efter dagar längre bort. Därför har jag kommit på att mitt väldigt busy lov är bra för mig, även om jag inte kommer vara ett dugg utvilad när skolan börjar igen. Men jag kommer förhoppningsvis vara glad!

Först tog jag, pappa & Lisa en sväng in till farmor. Hon ser så ynklig ut. Hon brukade vara tjock, glad och prata konstant. Nu mest ligger hon. Usch.
Sen var det dags för mig, Martina, Lisa & mamma att spela badminton:) Så roligt det var! Hade dock kramp i armen efteråt!
Sen åt vi på McDonalds.. det är ju faktiskt lov:) Och uträttade massa ärenden.
Och nyss kom jag hem från träningsverket med Matilda. Core och aerobics! Avslutning emd ångbastu. Jag vill flytta in i en ångbastu, såå himla skönt. Det var skillnad på den och den som fanns på Racketstadion, som dety kändes som det skulle börja brinna i, haha!
Snart Desperate, men först en pling till Vickelin!

Jag har föresten inte kommit på hur jag ska hinna med allt jag har att plugga det här lovet.. Men det löser sig väl antagligen:) Får plugga lite på tåget till och från Malmö och imorn på dagen!
 
Over and out


Kommentarer
Postat av: lisa

sanna, lilla lilla spinkis som inte ens orkar jobba med ett rack i en timma :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback