Utmaning

Cornelia har utmanat mig att skriva om 6 egenheter om mig själv samt att utmana 6 nya personer att göra detsamma.
Detta är reglerna:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. 

  1. Jag sjuner alltid! I skolan, hemma, på stan, på fest, vart jag än är och oftast hur högt som helst. Martina & lilla Lisa är dom som stör sig mest på mina höga toner. dom skyller alltid på att dom har ont i huvudet och säger åt mig att sluta. Det triggar dock bara upp mig ännu mer och jag slutar aldrig. Jag & Anna ska söka till Idol nästa omgång...eller?! haha.
  2. Alltid innan jag ska somna får jag ryckningar i mina ben. Inte sånna som alla får när man vaknar till och har börjat drömma. Jag vaknar inte av mina, det bara rycker säger alla som har sovit med mig.
  3. Jag har oerhört lätt för att börja gråta. De två senaste dagarna har jag redan gråtit 3 gånger. Första var när jag pratade i telefon med adolf och råkade dra av en bit av mitt nagelband samtidigt så det började blöda. Han fattade inget alls. Idag grät jag först bort min mascara, sen började jag gråta när jag kom och cyklade och det kom två lösa hundar (jag är livrädd för stora hundar) runt ett hörn. Jag fick panik, blev skakig och började gråta.
  4. Av alkohol blir jag: väldigt röd i ansiktet redan efter klunk 1 & får extremt dålig balans (även om jag inte är så berusad)
  5. Jag är helt extremt kittlig över hela kroppen. Magen, under armarna, fötterna och halsen är värst. Jag blir helt till mig och kan inte sluta skratta.
  6. Jag är beroende av nagellack. När jag var liten hatade jag nagellack för jag tyckte att mina fingrar såg tjocka ut i jämförelse med min lillasysters pianofingrar. I vintrasvar rött & svart var mina favoriter, nu är det rosa & silver som sitter lackat på mina naglar.

Jag utamnar mina favvotjejer: Memme, Anna, Patricja, Matrina, Matilda & Vickelin
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback