Höjden av irritation

Den upplevde jag definitivt igår när jag (bredvid en sovande Adolf) och mamma kollade på TV4:s långfilm "En andra chans". Efter typ 2 timmars film med minst 6 reklampauser OCH nyheter kom vi äntligen till slutscenen. Vad händer då? Jo, filmen bryts och in kommer en ny reklampaus och efter det kommer TV-hallåan in och presenterar en ny film.
Efter cirka 15 minuter kommer det upp en liten textremsa: "OBS! Vi ber om ursäkt för att filmen en andra chans avbröts med cirka en minut kvar. Ni kommer att få en andra chans att se filmen den 23/12."
Tack för den! Inte för att det var världens bästa film, men ändå!

Utom denna lilla incident har helgen varit bra! Fredagen bestod av tjejkväll på Otten. Lördagen tillbringade jag med min älskling (sushi, lite shopping, godis och mys). Idag, skulle ha varit min pluggdag, detta har dock inte gått enligt planerat...(jag var vaken en timme mellan 11 och 12, sedan somnade jag om och vaknade halv 4 och hela dagen var som borta! Dessutom fattar jag inte en piss av matten..) Har precis druckit glögg med min gulliga familj, snart parlamentet.

/ Sanna

Kommentarer
Postat av: Matilda

haha, vad snopet att filmen tog slut! Inget plugg för mig heller..hoppas det är kul i skolan (troligtvis inte). det är segt hemma. tack för mailet. pyuusssss

Postat av: patricja

världens knäppaste slut på filmen ju, jag blev också irriterad på det. Vi får ta en sån där julklappsdag med fyrklövern som vi pratade om idag, det skulle vara mys. (bara du inte är allt för uppbokad ;p)

2007-11-26 @ 15:58:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback