För jag vill ha fredag idag

Jag är så otroligt trött på allt vad skola heter. Helst skulle jag vilja åka iväg till Dominikanska redan imorgon. Det är precis vad jag skulle behöva nu! Det eller en Adolf, tack. Umeå låter inte helt fel längre, det låter ganksa mysigt, typ det mysigaste stället man kan vara på i Sverige.

Gud jag måste säga förlåt! Till alla (till alla som jag borde vara snäll mot), jag vet inte vad det är för fel på mig just nu, är bara oerhört överkänslig och aggresiv. Det är hemskt. När jag öppnar munnen (om jag ens gör det) är det enda som kommer ut AHHH, hata.
Jag tror jag är i behov av lite tröst shopping! det skulle vara bra, det MÅSTE bli lite tröst shopping i helgen. Mamma har lovat mig ett par tränings byxor (kan vara bra, eftersom det enda jag kan göra utan att vara arg är just att träna...).

Jag vill bli
glad igen! Typ såhär, eller såhär, eller såhär glad! Men just nu kännr jag mig mer såhär (jag hånar någon)

Glad helg!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Alla har sina depp perioder ibland, det bara är så! Det viktigaste är att man stöttar varandra. Jag kommer alltid att älska dig på något märkligt sambosystervän vis. Jag vet att du tar hand om mig när jag är deppig,då vill jag också ta hand om dej även om jag försöker lite för mycket! PUSS

Postat av: martina

haha, vilket roligt litet bildklipp du hade satt ihop :D :D Du och jag kan shoppa anytime!

2007-09-20 @ 17:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback