Sanna

Sanna

Sanna, är ett kvinnonamn, en kortform av Susanna som är en grekisk form av ett hebreiskt namn med betydelsen "lilja", namnet har dock använts som dopnamn sedan 1640-talet.
Tidigare (1986 - 2001) hade Sanna namnsdag 11 augusti. Det finns omkring 9600 personer vid namn Sanna varav ca 7900 bär namnet som sitt tilltalsnamn. Dessutom tillkommer de som bär namnet Susanna, men kallas Sanna.

I Söderköping heter 18 personer Sanna.

Kommentarer
Postat av: Martina

Okej, men jag tycker du ska göra et tklipp.. Det får lbi snart istället. Nej vi åker direkt efter jag har lsutat. Jag vill SÅ gärna sluta nu..! Vad ska du göra i helgen.. Har du några planer?

Postat av: Matilda

Även om det är konstigt runt oss just nu vill jag att du ska veta att jag har förstått vad som har hänt och att jag bryr mig. Vi ses kanske imorrn?

2008-08-08 @ 13:55:33
URL: http://matildaewerfalt.blogg.se/
Postat av: patricja

Jag och F hade ngt liknande som det här för ngr dagar sedan. Det var piss, men vi "hittade tillbaks"..eller vad man ska säga. Jag tycker så otroligt synd om dig. Jag tror att det bästa som man kan göra är att lyssna på sina egna känslor, låta dem visa vägen, och tids nog kommer det känns rätt; jag finns här för dig. vi aksnke kan ses nästa vecka någongång?

2008-08-08 @ 14:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback