Att köpa eller inte köpa...

...ett  Carriehalsband.

Jag är sjukt sugen på att klicka hem (att klicka hem har föresten blivit en stor fara för min ekonomi då jag tillbringar all ledig tid med att klicka...) detta halsband.

Att dom har mitt namn i exemplet gör att jag tror att halsbandet faktiskt tillverkas efter mig eller att det är ödet.

Hur ska jag göra? Är det värt 400 kronor att få gå omkring med sitt namn kring halsen?


Carrie är min nya idol. Efter Scarlett och Cameron :)Kommentarer
Postat av: rebecca

haha! men hon lyckades ju riktigt bra, trots bristande konstnärlig begåvning :D vem sydde den då? vad kostar det i runda slängar att specialsy?mamma är ju rätt bra på det där, hon har sytt balklänningar förut, men vi får se :) jag har ju en rätt bra ide om hur jag vill ha den och jag får typ för mig att köpta balklänningar är så.. bylsiga? stora på något vis. jag inte riktigt förklara!haha, jag ska se vad jag kan göra åt en bal-date i trean! någon speciell favorit? en teknist, en estet? vad önskas? ;)

Postat av: Anonym

Hej du är vackrast i söderköping

2008-10-24 @ 14:48:41
Postat av: Anonym

dem är fina dom där!

2008-10-24 @ 17:35:23
Postat av: Matilda

Visst känns det som om man kommer se ut som en bodybuilder om man tar tynfre vikter? Jag funderar på att pröva det på söndagar, har inte gått tidigare, hoppas bara att det är någpn bra ledare med mickrofon :)Det känns som vissa grejer som man köper second hand inte kan bli rena, är det så? Finns den där "använt"-lukten kvar?Lön är alltid lila kul:)

2008-10-24 @ 23:41:47
URL: http://matildafiona.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback