Gossip Girl

Igår när jag hade namnsdag (är det någon som har lyckats undgå det så hör ni nu) låd ett paket och väntade under min kudde när jag kom hem. Jag är löjligt förtjust i presenter och blev överlycklig när det dessutom visade sig vara två GG böcker.

Nu har jag alltså ettan till och med femman. Adolf, är det okej om dessa följer med oss i helgen? TACK OCH PUSS ÄLSKLING!

Den fösta boken i raden

Kommentarer
Postat av: Laura

Va roligt, du får berätta sen om de är bra!:)Sv: Jo jag fyller 23. :) Men jag ska inte ha fest vad jag vet åtminstone, ska fira lugnt och sen på helgen smäller det! :) På lördag ska jag till Helsingfors och hälsa på min kompis och på söndag ska vi på Disturbed-konsert... Så dååå e de FEST! :)Heheh, jaa jag studerar tyska grundstudier nu på universitetet, 25 studiepoäng... Just nu har jag Grammatik I (hjälp usch!), Wirtschaftspropädeutik och Landeskunde! Vi har endast tyska lektorer/professorer så man måste kunna uttrycka sig i tyska och jag är usel på att prata spontan tyska :D Så övning behööövs!

Postat av: Matilda

Jag prövade bastun idag och faktum är att jag kände mig fräshare efteråt, man svettades som en galning men hyn kändes renad. Sen om man vill uppnå bästa möjliga effekt så ska man kanske använda bastun några gånger i veckan. Fast det är många som vill använda den, alla på Träningsverket pratar om den :)Men pröva tycker jag du ska göra...

2008-10-30 @ 15:51:51
URL: http://matildafiona.webblogg.se/
Postat av: Bella

oh vad roligt men jag måste erkänna att när man sett serien är böckerna inte lika underhållande och man har karaktärerna från serien i huvudet hela tiden, kan förstå de som älskat böckerna och sedan ser serien och blir besvikna. Det är tyvärr inte alls likadant på många punkter.

2008-10-30 @ 15:53:38
URL: http://bellitabonita.webblogg.se/
Postat av: humorsajten

Hejsan, allt bra med dig?

2008-10-30 @ 16:00:36
URL: http://humorsajten.blogg.se/
Postat av: Matilda

Man får plats kanske fyra stycken, den är väldigt liten :) Jag satt i handduk om mig, som i en vanlig bastu, men bikkini går säkert bra.Ja, nu kommer alla vilja pröva den. Annars får man gå dit tidigt på morgonen och sätta sig =)

2008-10-30 @ 16:02:47
URL: http://matildafiona.webblogg.se/
Postat av: Laura

Sv: Hihi jaa, fast nu har jag pinat mig igenom tyskan så länge att ett tyskt modemagasin inte känns som så farligt längre liksom.. Jag har lärt mig att förstå språket bättre. Att pränta tysk grammatik är däremot en skräckhistoria ;) Jaa det är nog det värsta med tyskan!

2008-10-30 @ 16:05:25
URL: http://fashionportfolio.blogg.se/
Postat av: Adolf

jepp

2008-10-30 @ 16:33:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback