Ma Poupinette

Förra veckan beställde jag detta armband till Lisa från Ma Poupinette.
Bara för att hon är världens bästa syster.

Igår kom ett litet paket med armbandet i på posten. Man får själv välja vad som ska graveras in i silver poletten och vilken färg det ska vara på armbandet. På Lisas står det "Systrar för alltid" och bandet är svart.

En fin och personlig present!


Kommentarer
Postat av: Martina

Vad fint armbandet var!

Men ska du försvinna iväg idag? Jag känner för att göra någonting konstigt som vi gjorde på alla våra höstlovsdagar. Det är en typiskt sådan dag idag, tycker jag. Typ nyponsoppa eller klippa och klistra eller nåt..

Postat av: Martina

HAhah.. Du är rolig du. :) Jag vet.. Men det var lite pappas fel gör jag ville träna och han tyckte det var för sent att komma och hämta mig vid nio.. Så då tänkte jag att jag kommer hem idag istället.Jag ska städa efter jobbet, men jag slutar kvart över fyra och åker med annelie hem. Åker du också med då?

2008-10-14 @ 10:22:10
URL: http://martinaengwall.webblogg.se/
Postat av: Matilda

Jag tänkte pröva Ae2 idag, det kommer säkert gå ut åt skogen första gången och jag kommer säkert yra bort mig men så är det väl alltid första gången. Ses vi där? :)Vilket fint armband, min syster skulle också förtjäna ett sånt...

2008-10-14 @ 10:28:16
URL: http://matildafiona.webblogg.se/
Postat av: Martina

nippertippan? WHAT?Hmm, vi kanske kan baka ett nyttigt bröd, ge oss ut på en promenad eller springrunda, kolla på en film, baka en kaka, börja på fotoalbumet, fråga pappa och annelie om vi får ha en halloween fest.. Fler förslag?

2008-10-14 @ 10:36:18
URL: http://martinaengwall.webblogg.se/
Postat av: Matilda

Hoppas att det går lite bra iallafall. Första gången på stepen gick det inte alls bra men nu funkar det ju så det kommer nog gå bra om ett tag :) Okej, då får du ha det så kul med Martina.Haha, jag tänkte inte på det. Jag var så koncentrerad på alla övningar, tyckte hon igår var jätte dålig, hon bara körde allt huller om buller.Ja, verkligen! Funderar faktiskt på att beställa ett till min syster :)

2008-10-14 @ 10:39:16
URL: http://matildafiona.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback