Passion for passion

Sitter här och knapar på en passionsfrukt (vissa sväljer bara kärnorna, men man ska väl tugga? Hur äter ni era passionsfrukter?).
Mmm, känner hur vitamineran riktigt dras upp i min kropp...eller riktigt så känns det inte. Men gott är det i alla fall!

Idag ska jag träna efter jobbet. Ska bli skönt nu innan helgen. Sen direkt hem, duscha och halv åtta kommer A:s tåg. Då ska jag stå där och vänta!
Ikväll ska vi äta hembakad pizza.
 
I morgon väntar nog en utflykt (om vi är på det humöret då) till Vingåker och Factory Outlet! Annars ska vi antagligen gå på stan och fika i solen (som såklart kommer skina!?).Kommentarer
Postat av: Nikolina

Hej godis! vad är en "EMO" för dig? kika i min blogg och skriv just din åsikt, vore jätte snällt! dessutom kommer ditt namn finnas med i inlägget fram över kvällen! tack & puss :)

Postat av: Angelica

Vad betyder Raggare för dig? Har dagens fråga i bloggen..

2008-10-03 @ 14:05:32
URL: http://raggarsvin.blogg.se/
Postat av: Martina

Det blev en SNABB lunch hemma som bestog av gröt och äppelmos och russin. Sen hade jag håll i en timma för att jag stressade så mkt. HAha.Ja men jag tror att det funkar. Vi får bestämma det snart.. Men jag ska höra med Ida också.Vad händer i helgen.. Adlof för hela slanten kanske. ? ;)

2008-10-03 @ 14:25:41
URL: http://martinaengwall.webblogg.se/
Postat av: Angelica

Tack för din åsikt :) Det e kul vad folk tycker..

2008-10-03 @ 14:28:11
URL: http://raggarsvin.blogg.se/
Postat av: Matilda

Har länge funderat på att pka dit, men det har inte riktigt blivit av, och nu när jag hörta att det inte finns så mycket så skippar jag nog det.Tack. Hoppas på att hitta en billig och fin.Passionsfrukt är så gott, och det nästan smakar nyttigt =)

2008-10-03 @ 14:57:56
URL: http://matildafiona.webblogg.se/
Postat av: patty

Har du börjat träna nu? Snakca om hurtigt. Jag simmar aldrig nuförtiden; så fort tröttnade jag. Hoppas natt du kommer va lite mer aktiv. Ha det mys med Adde i helgen. Bröllopsmässan är 12.00, 13.00 och 15.00 på söndag. Det är tre föreställningar så det är ganska bra. Men jag vet inte ritkigt om jag hinner med bastukvällen då. Det kan bli lite körigt, och jag kommer va supertrött också. men vi kan ju höras om det iallafall.. puss gumman

2008-10-03 @ 15:05:35
URL: http://patriicja.logg.se
Postat av: Angelica

Jo det e ju sant

2008-10-03 @ 15:32:36
URL: http://raggarsvin.blogg.se/
Postat av: Matilda

Tack tack =)Ska det inte finnas en till outlet någonstans som också börjat på V som inte är så långt här ifrån? Dit vil jag åka, har hört att dom har massa fint där , men kommer dock inte på vad stället heter. Får fundera på det.Det hoppas jag med, vill alltid komma hem med något iallafall :)

2008-10-03 @ 15:37:18
URL: http://matildafiona.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback