Prinsesstårta

Idag hade jag med mig en prinsesstårta till jobbet. Jag har ju turen att ha en lillasyster som jobbar på ett bageri och ständigt får ta hem bullar, bakelser, tårtor och smörgåsar.

Då vår familj är lite övergödda på dessa produkter fick jag ta med den till min lilla grupp på jobbet. Alla tyckte den var supergod så det var lyckat!


Såhär fin var den

Kommentarer
Postat av: patty

Mums med tårta... Vi var aldrig så snälla på mitt förra jobb att vi tog med oss fika :S hihi. Det känns som att "Klassfesten" antingen kommer bli misslyckad eller jättelyckad... Hoppas jag inte missar världens grej bara. Ne jag har faktiskt inte så mycket planerat nu; jag ska typ träffa Simon imorn, annars ska jag väl simma och packa också. Blev det någon fika på torsdag, jag tycker att det skulle vara mys iallafall... puss gummios

Postat av: Laura

Vad bra:)

2008-10-21 @ 16:26:52
URL: http://fashionportfolio.blogg.se/
Postat av: Matilda

Oh, då ska jag absolut börja när det är nytt program också, så man börjar från start, tack för att du sa till :)Ha en mysig kväll!

2008-10-21 @ 16:27:34
URL: http://matildafiona.webblogg.se/
Postat av: Matilda

Då för jag börja genast då :)

Crosswalken är pulsbaserad, men det är bara att låna ett band och köra. Det är jätte kul, men jobbigt när man ska upp i 100%. Du får pröva det någon gång :)Tack!

2008-10-21 @ 17:21:30
URL: http://matildafiona.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback