Rött och riktigt

Jag är sugen på något rött.
Ett plagg alltså. Inget annat.
Det ska bli mitt nästa inköp.

Men i helgen ska jag försöka hålla i pengarna. Shoppingterapi eller något likanade. A och jag ska förhoppningsvis spendera hela helgen i Arkösund. Skönt!
fredag ska vi köpa med sushi och bara vara. Får se om vi får besök på lördagen?! Det skulle vara mysigt!

På söndag är jag sugen på
Bond (jag blir föresten biomyssuen efter ett besök på deras hemsida!).Kommentarer
Postat av: Beauty By Beata

Tack, va söt du är!Du har fått mejl av Shoenation va?

Postat av: rebecca

men journalist har jag också tänkt på! det är nog riktigt kul. annars är lärare, polis, mäklare, advokat och psykolog utbildningar som ligger och gnager.. det finns mycket.hahaha, det är typ det mest ointressanta som finns enligt mig :D men det är väl skönt att vi är olika, liksom. jonathan jobbar ju som teknisk support på bredbandsbolaget.. inte heller mitt ämne riktigt!jo, det har du! "jag är en vampyr, jag suger och spyr.. lalala" ;P nej, jorinde och tessan har den här halloweenförfesten på otten som sitt projektarbete.. fast jag jobbar tyvärr. nja, änsålänge tror jag tolv biljetter är sålda :D men det blir såklart mer! fast arkösund låter snäppet bättre :)

2008-10-29 @ 17:08:38
Postat av: Matilda

Visst ser jag en aning annorlunda ut. Haha, det är nog kanske bara jag som ser det gröna :)Såg idag på SATC filen, igen, och jag inte sluta drömma mig bort i alla Carries kläder, hon har nog inte något bekymmer om att hitta kläder ;D2008-10-30 @ 00:00:56
URL: http://matildafiona.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback