Sanna tipsar

Jag gillar svart lack nu till hösten/vintern (snö påväg?). Detta från Mavala köpte jag redan förra året, men använde det inte speciellt mkt.
Men så målade jag på det förra veckan. Två lager och oj vad bra det är!
Jag hade kvar det en hel vecka, utan några repor. Det klarade sig genom en fest (vilket annat lack gör det??), fyra duschar och träningapass!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Ingen aning, vem det är :)Du kommer deffenitivt se den, den sticker ut ut väggen där man strechar, jätte konstigt placerad. För mig funkade det perfekt med handduk, men ta med en tidninge eller något för det blir lite långtråkigt att sitta där, haha. Gör det, eller gå ner jätte sen , haha :D

Postat av: Laura

Jag har samma lack!:) Som jag också köpte förra vintern :D men det håller inte så länge på mina naglar, av nån orsak, mina naglar är väl på något vis alltför... jag vet inte vad :D hala?

2008-10-30 @ 16:26:26
URL: http://fashionportfolio.blogg.se/
Postat av: Matilda

Haha, alltås dom som strechar ser inte in i bastun :)Eller ¨så kanman ju ta med sig fika om man blir hungrug, finns ett litet bord där inne :DTack detsamma !

2008-10-30 @ 16:33:55
URL: http://matildafiona.webblogg.se/
Postat av: rebecca

ja.. det är hennes och tessans projekt, i samarbete med otten-martin. jag gör ett projekt med ida som handlar om inlärningsmetoder inriktat på grundskolan. praktiskt lärande vs. teoretiskt lärande i stor sätt. vi ska ut till lite skolor och göra expriment och så :)naevars, jag inte ens varit där. jag får dåliga vibbar bara av att stå utanför :D hugo is the shit!jotack, höstlov är ju rätt underbart om man fick ha ledigt. jag typ jobbar och pluggar! fast nu kanke jag är lite extra grinig bara för att jag precis kom hem från ett hel-dags-pass.. jobb imorgon också, men en morgonpromenad ska jag nog hinna med :)

2008-10-30 @ 18:16:23
Postat av: Matilda

hm, jag kanske ska överge alla mina rosa nagellack så :) dålig teckning var det på tåget, men vi får ta och träffas någon annan dag! Jag är helt slut, funderar ärligt på att gå och sova snart! Hoppas att du och A får en mysig helg!

2008-10-30 @ 18:24:03
URL: http://[email protected]
Postat av: patricja

Imiss you. hoppas att vi kan ses snart. det skulle va trevligt. ha en mysig helg nu gummis.

2008-10-31 @ 10:21:15
URL: http://patriicja.blogg.se/
Postat av: Laura

Tack så mycket! Jag har haft en underbar dag hittills och jag tror nog att det ska fortsätta likadant :)

2008-10-31 @ 10:24:22
URL: http://fashionportfolio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback