Slutkörd

Jag känner mig fullständigt slutkörd efter denna dag.
Tidig morgon, svåra ärenden, konstigt humör och stressande att-göra lista!

Jag har i alla fall klarat av mycket av de jag skulle göra idag. Och ska fortsätta pricka av saker efter jobbet, skönt! Piggade även upp mig själv med en påse smågodis på lunchen!

Då kom jag och tänka på just varför jag valde smågodis... Alla mina tjejkompisar föredrar små-/plockgodis framför en färdig påse. Medan killarna som jag känner (Adolf & pappa) skulle kunna ta en färdig påse lika bra.
Why? En färdig påse är det sista jag skulle välja! Det känns opersonligt.

Uppdaterad:
Jag tror inte att Adolf har känslan för smågodis. För om han ska plocka slutar det med en påse med endast 3 olika sorter och inte alls med mig i åtanke.
Jag däremot (smågodis specialisten) plockar med omsorg. Två av varje sort, massa olika (påens innehåll måstej u simulera alla smaklökar)  och dessutom tänker jag på Adolf.

Fast jag är kär i honom trots hans plockförmåga! Väldigt!

 hjärta

 

Kommentarer
Postat av: Laura

Heheh, faktiskt!:) Lösgodis :)

Postat av: Anny

Om du vill kan du komma hem till mig innan klassfesten, så kan vi göra oss i ordning tillsammans... (ska dock inte lägga ner massa tid kanske :P) Men matilda ville också träffas innan, och jag sa att det gick bra att va här!

Puss

2008-10-23 @ 16:12:26
URL: http://maggiee.blogg.se/
Postat av: Matilda

Ksa deffenitivt kolla in på Myrorna nästa gång jag är i stan då :) Har faktiskt inte varit där så mycket, allt känns så rörigt.Det ska bli riktigt skönt med lov faktiskt, dock måste jag plugga iallafall. Tack!Det är faktiskt tungt även fast det bara är 2 kilo, men blir väl förhoppningsvis starakre :)

2008-10-23 @ 16:23:46
URL: http://matildafiona.webblogg.se/
Postat av: Sanna

Haha du har en poäg med att lösgodis är mer personligt^^ Ha en bra kväll!

2008-10-23 @ 16:37:20
URL: http://woodstocksixtynine.blogg.se/
Postat av: Matilda

Kan tänka mig att man kan hitta ett och annat, med lite tålamod dock.Haha, jag tog till och med 1 kilos vikterna igår, medan nästan alla andra tar 4 kilo, men det är väl inget att skämmas för? ;)Jag har faktiskt inte så mycket bestämt, bio, shoppa lite, träffa syster och hennes dotter, får se. Ska du jobba nästa vecka eller har du också lov?

2008-10-23 @ 16:39:39
URL: http://matildafiona.webblogg.se/
Postat av: rebecca

2008-10-23 @ 18:14:17
URL: http://rebeccaevaring.blogg.se/
Postat av: rebecca

kanske ska skriva något i inlägget också? hrm.ja, jag var så upptagen av frisyren att jag glömde sägs att klänningen var hur fin som helst också :) asfint med så öppen rygg och rolig färg! inte babyrosa som annars brukar vara den ständiga balklänning-färgen.ja, gult är jag helt inne på :) det blir fint till riktigt mörkt hår också. dom flesta jag frågar föredrar faktiskt tubvarianten.. men jag är helt förälskad i den andra, det är bara det att jag är så dålig på att rita så folk fattar inte riktigt :Dja, jag skulle ju aldrig vara så crazy att jag vågade se mig på en carrie-klänning, men det kan ju aldrig bli fult liksom. dra med dig nån liten trea och gå igen, bara för att då ;) det finns säkert ett par villiga kandidater!2008-10-23 @ 18:19:46
URL: http://rebeccaevaring.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback