Träningskläder

Jag älskar att ha nya träningskläder, men hatar att köpa nya träningskläder.

Det känns som en så onödig utgift när det enda man ska göra med dem är att svettas. Ändå känns det tråkigt att dra på sig ett par uttöjda noppiga träningsleggings och någon ful urtvättad reklam t-shirt...eller ännu värre; fotbollsshortsen!

I helgen letade jag efter träningskläder och hittade ett par byxor och ett linne, men var för snål. Men på lunchen idag sprang jag upp och köpte båda två! Ett grönt linne och ett par ordentliga löparbrallor (man kan ha dom nedfällda till fötterna eller upprullade till vaderna).

Idag ska dessa invigas! Hoppas storlekarna passar...


Men riktigt såhär snygg blir jag nog aldrig...


Kommentarer
Postat av: › K a т т a

Hm, okej

Postat av: › K a т т a

Det är behagligt ganska varmt och skönt ^^

2008-10-08 @ 13:44:24
URL: http://fakkors.blogg.se/
Postat av: Jenny

hehe ja när man har tränat känner man sig riktigt duktig faktiskt:) Ja det ska bli jätte kul!!! Va synd att inte du ska dit! Nu ska jag straxt på den där rekryteringen, ingen aning om hur det kommer vara där men några kontakter kanske man får? eller nåt.. hehe, pusss

2008-10-08 @ 14:03:34
URL: http://jennynilsson.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh! Det där dielemmat hade jag också häromdan. Jag köper gärna billigast möjliga eftersom det som sagt är meningen att man ska svettas i dem. Linne från H&M t ex. Billiga sporttoppar går däremot inte att hitta, i alla fall inte som fyller sin funktion. Hoppas de sitter fint! :)

2008-10-08 @ 14:35:10
URL: http://saraasunshine.blogg.se/
Postat av: Matilda

Visst är det irriterande!Vad är det du gör på ditt jobb, har aldrig uppfattat det?Man känner sig lite extra fin i nya träningskläder.Vi har haft Samhällsdag, jag och Maria har hållt i nästan hela arrengamanget. Snart ska jag hem och plugga, sen ner til step-upen :)

2008-10-08 @ 14:45:35
URL: http://matildafiona.webblogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

hon är så snygg!

2008-10-08 @ 14:50:40
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Matilda

Det låter ändå som ett ganska okej jobb, eller?Nyströmska är bra på så sätt. Det blev faktiskt en väldigt lyckad dag, vi hade olika stationer, som frågesport, ordrazzel, mariokart osv, sen till finalen hade jag och Maria fixat ordninge en hinderbana. :)

2008-10-08 @ 15:07:31
URL: http://matildafiona.webblogg.se/
Postat av: Fija

det blir perfekt! kanske kan matilda & lisa vara med så kan vi äta lite sushi? :)

2008-10-08 @ 15:21:09
URL: http://sofialantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback