En sista dag som arbetslös

Jag har fortfarande, som ni säkert redan har märkt, inte fått tillbaka något vidare bloggsug. Därav inga heta updates eller coola outfits, haha, jag skämtar.

Ärligt talat så finns det inte så mycket att uppdatera eller visa. Min långhelg i Sthlm var underbar.
Jag och A (mitt svar på Carries Mr. Big) strosade runt på stan, gick långa promenader, badade i en jaccuzzi som råkade vara placerad farligt nära A:s rum, drack kaffe, åt lunch, åt godis, åt ost och drack vin...väldigt mycket ätande, drickande, men framförallt mysande.
 
Mitt tåg rullade in vid lunchtid igår så jag hann städa hela rummet (inklusive garderoben!) och gå en långpromenad med Marty.

Idag har jag gått en lång morgonpromenad med, hör och häpna, Martyparty! Ätit på Å cafeét och nu bakar vi scones. Mums!

Fick även ett glatt besked imorse; från och med imorgon är jag tillbaka på Telia! Bara ett vikariat i 6 veckor...men det finns chans till förlängning, weii! Jag ställde in min arbetsintervju som var inbokad och nöjt av sista dagen som arbetslös!

Kommentarer
Postat av: Jenny

tacckk :)

men gud va fuskit har du fått tillbaka jobbet? Det vill jag också ha!!! Med mig är det helt okej, men somsagt det suger ju att inte ha jobb. Hur är allt med dig?:) Puss!

Postat av: patty

Härligt att inte vara arbetslös längre. Erkänn att det inte är så kul i längden? Vi får verkligen ta igen allt som vi har missat på lördag. Hoppas att stockholm var bra..puss sötiii

2008-09-18 @ 10:38:04
URL: http://patriicja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback