Jag är inte svartsjuk...

Att vara svartsjuk är ett fult drag. Ingen vill vara svartsjuk och alla förnekar att de någongång skulle ha varit svartsjuka, inklusive jag själv.
Jag har alltid sagt att "jag är inte svartsjuk!".

Dock kom jag på mig själv förra veckan när jag och A städade och renasde ur hans rum. Bland alla högar av skräp hittade jag ett rosa brev med hjärtan, glitter och jag tror till och med det luktade lite parfym!
Det var alltås ett KÄRLEKSBREV undertecknat Melissa!
1. Vem fan är Melissa?
 2. När kom brevet?
 3. Men framförallt; Varför finns detta brev  sparat?
Hallå!?!?!?!

Brevet visade sig komma från en läger-"kompis" för flera, flera år sedan (A var typ 12 och det såg man faktiskt på brevpappret!) och A hade INTE svarat. Men ändå...jag är tjej och snäll och hjälper rensa hans pojkrum och hittade det! 

Det hela slutade i alla fall med att jag gick hem, haha. Så himla barnslig, eller snarare så OTROLIGT svartsjuk.
På kvällen blev vi sams igen ( A hade inte uppfattat att vi var osams, haha) och jag kände mig som världens tönt.
Men A borde ju ta detta som en komplimang. Att jag verkligen älskar honom:)

Hur skulle ni ha reagerat?


Kommentarer
Postat av: Matilda

Nej, jag är nog ganska otrevlig när jag tränar, pratar inte med någon, är bara så insatt i själva träningen. Haha, att dom sa så, ironiskt. :)Usch, svartsjuka är hemskt, jag har en tendens att bli svartsjuk ibland, och jag hatar det.

Postat av: Jenny

hahahah! Jag kan också vara svartsjuk på så där töntiga saker! Man kommer verkligen på sig själv sen!& angående att gå & handla själv, haha.. de som du sa om h&m, jag är lkadan! Bara de att på Willys kunde jag inte sätta mig någonstans och låta tiden gå utan var tvungen att gå omkring där inne, haha.. fy så arg ja var!

2008-09-26 @ 10:58:17
URL: http://jennynilsson.blogg.se/
Postat av: Karin

haha jag är svartsjuk, skulle nog blivit fundersam.. eller frågat typ vad fan är det här.. eller också inte sagt nåt å typ surat.. hur ska du göra?

2008-09-26 @ 11:03:30
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: bitte

ha en trevlig helg

2008-09-26 @ 11:06:35
URL: http://blondiesliv.blogg.se/
Postat av: Matilda

Visst är det? Dom har en liten fläkt bara som nästan aldrig är på slagen. När man värmt upp klart så är man så himla varm och hyperventilerar pågrund av den dåliga luften.Haha, ibland känner man att man vill köra hårt och andra dagar känns det som man mest gpr omkring där nere. :)

2008-09-26 @ 11:44:58
URL: http://matildafiona.webblogg.se/
Postat av: queenpeach

Jag hade blivit galet arg o ledsen inan man fått förklaring. Svartsjuka är inte klädsamt men svårt att komma ifrån!Kolla gärna in min blogg o webshop:)

2008-09-26 @ 11:49:28
URL: http://queenpeach.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej!Nu har det kommit en ny gratissida. Denna sida är dock inte alls lik dom andra. På denna sida får du RIKTIGA PENGAR insatta på ditt konto eller i ett brev på posten :D Just nu finns även en tävling där du kan vinna en laptop. För att bli medlem klicka här:http://pengargratis.se/?r=1332

LYCKA TILL :D

2008-09-26 @ 12:29:07
Postat av: Cissi

Haha eftersom det visade sig vara så gammalt hade jag nog bara tyckt det var lite gulligt, för det är det ju med 12 åringar som skriver kärleksbrev =)

2008-09-26 @ 15:11:13
URL: http://jennycecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback